Banner
1 3

Xiaomi Mix Fold 4 – specifikacije na dlanu

Xiaomi Mix Fold 4 donosi revolucionarne inovacije u svijetu pametnih telefona, uključujući jače kućište, poboljšanu šarku i impresivan sklop hardvera, poput Snapdragon 8 Gen 3 čipseta i 16 GB RAM-a. S novom baterijom od 5000 mAh+ i brzim punjenjem od 100 W, ovaj uređaj nudi nevjerojatnu autonomiju i praktičnost. Nadalje, izvanredne mogućnosti kamere, satelitska povezanost i IP ocjena dodatno poboljšavaju korisničko iskustvo. Uz očekivani lansiranje u kolovozu, Mix Fold 4 obećava podići standarde industrije na novo, izvanredno razinu.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ recenzija

Xiaomi, globalni tehnološki div, neumorno radi na unaprjeđenju svoje linije pametnih telefona, a najnoviji dodatak njihovom impresivnom arsenalu je Mix Fold 4.

Xiaomi 15 serija bit će skuplja u odnosu na aktualne modele

Ovo nije prvi put da je Xiaomi krenuo putem inovacije, a njihova predanost istraživanju i razvoju rezultirala je sklopivim pametnim telefonom koji postavlja nove standarde u industriji.

1 3

Nakon spektakularnog debija sklopivog pametnog telefona Mix Fold 3 u kolovozu 2023., očekivanja su visoka za sljedeću iteraciju, a najnovija izvješća otkrivaju intrigantne detalje koji podižu letvicu još više.

Xiaomi SU7 u prodaju kreće 28.03.2024.

Prema najnovijim informacijama koje je podijelio ugledni izvor DCS, Mix Fold 4 donosi niz poboljšanja i inovacija koje će značajno unaprijediti korisničko iskustvo.

tekst1sl6 1

Izdvajajući se među tim inovacijama je jače kućište i poboljšana šarka, što će znatno produljiti vijek trajanja uređaja. Osim toga, nova šarka će rezultirati smanjenim naborima na preklopnom ekranu, čime će se poboljšati estetika i funkcionalnost uređaja.

Prve Xiaomi 15 Pro specifikacije, stiže u listopadu

Interni hardverski sklopovi Mix Fold 4 su impresivni. Uređaj će biti opremljen 16 GB RAM-a i impresivnih 1 TB prostora za pohranu, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti za pohranu svojih podataka, medija i aplikacija.

Xiaomi uklonio popularnu značajku iz MIUI (HyperOS) – korisnici u nevjerici

Snaga će biti osigurana kroz Snapdragon 8 Gen 3 čipset, osiguravajući brzinu i učinkovitost u svakodnevnom korištenju.

tekst1sl5 1

Baterija je srce svakog pametnog telefona, a Mix Fold 4 ne zaostaje u tom pogledu. S impresivnim kapacitetom od 5000 mAh+, uparen s brzim punjenjem od 100 W, korisnici mogu biti sigurni da će njihov uređaj ostati napajan tijekom cijelog dana uz minimalno vrijeme potrebno za punjenje. Ove nadogradnje u odnosu na prethodni model, Mix Fold 3, čine ovo značajnim skokom u performansama i praktičnosti.

Posljednje Xiaomi MIUI ažuriranje uzrokuje zamrzavanje telefona – evo kako riješiti problem

Kada je riječ o fotografiji, Mix Fold 4 neće razočarati. Glavna kamera od 50 MP, nova periskopska leća i dodatne kamere pružit će korisnicima mogućnost snimanja vrhunskih fotografija i videozapisa u svim uvjetima. Satelitska povezanost omogućit će dvosmjernu komunikaciju, što dodatno proširuje mogućnosti ovog inovativnog uređaja.

tekst1sl4 1

Za dodatnu sigurnost i izdržljivost, Mix Fold 4 će biti opremljen IP ocjenom, pružajući zaštitu od vode i prašine. Također će imati prilagođeni linearni motor x-osi za poboljšanu optiku, osiguravajući glatko i precizno iskustvo korisnika.

Xiaomi otkriva HyperOS ažuriranja za prvu polovicu 2024

S težinom između 220g – 240g, ovisno o korištenom materijalu za stražnju ploču, ovaj uređaj će biti lagano nosiv i udoban za korištenje.

tekst1sl6
XiaomiMixFold3#

Kao i prethodni modeli, Mix Fold 4 će vjerojatno debitirati u kolovozu, nastavljajući tradiciju Xiaomi-jevih inovacija u to vrijeme godine. S obzirom na kontinuirano otkrivanje novih detalja, korisnici mogu očekivati još iznenađenja i poboljšanja kako se datum lansiranja približava.

HyperOS – kopija Androida ili njegov neprijatelj?

Uzbudljivo je pratiti razvoj ovog iznimnog pametnog telefona i vidjeti kako će postaviti nove standarde u industriji. Stoga, ostanite informirani i pratite najnovije vijesti o Xiaomi Mix Fold 4.

Najčitanije