Banner
ff22 1

Huawei Watch Fit 3 – sve značajke i izgled uz cijenu od 180€

Huawei Watch Fit 3 jasno je vidljiv i prije samog predstavljanja a tu su naravno i značajke, sve je to zaokruženo cijenom od 180€.

Huawei će 7. svibnja 2024. godine u Dubaiju organizirati značajan događaj na kojem će predstaviti svoj najnoviji pametni sat, Huawei Watch Fit 3. Unatoč očekivanjima, na ovom događaju neće biti predstavljena nova Pura 70 linija pametnih telefona za globalno tržište.

Huawei u Dubaiju 07.05.2024. predstavlja nova dostignuća

Prethodna najava serije Pura 70 nije uključivala spominjanje Huawei Watch Fit 3, no jasno je da će kompanija iskoristiti priliku da predstavi ovaj novi proizvod zajedno s globalnim lansiranjem laptopa MateBook X Pro 2024.

1 68

 

Huawei Watch Fit 3 već je privukao pažnju kada su se specifikacije pojavile kod nekih njemačkih trgovaca zajedno s fotografijama koje su procurile na internet.

Huawei Pura 70 Ultra – kad se perjanica ogoli do detalja

Nasljednik modela Fit 2, ovaj sat nastavlja s evolucijom dizajna, odmičući se od produženog oblika prethodnika prema više kvadratnom obliku. Novi OLED zaslon od 1,82 inča ima formu savršenog kvadrata s rezolucijom od 480 x 480 piksela, što predstavlja znatno poboljšanje u kvaliteti prikaza.

Kućište sata izrađeno je od aluminijske legure i dostupno je u crnoj, bijeloj, zlatnoj i ružičastoj boji, s dimenzijama 36,3 x 43,2 x 9,9 mm i težinom od svega 26 grama.

HUAWEI FreeClip su jedne od najboljih slušalica, evo zašto

Korisnicima su na raspolaganju različite opcije narukvica, uključujući fluoroelastomerne gume i kožu, koje su međusobno zamjenjive. Sat je također vodootporan do 5 ATM, što ga čini prikladnim za razne vodene aktivnosti.

U usporedbi s okruglim modelima Huawei satova koji su nedavno imali do 32 GB pohrane, Fit 3 dolazi sa skromnijih 4 GB. Za povezivanje koristi Bluetooth 5.2, kompatibilan je s Android 8+ i iOS 13+ uređajima, a ugrađeni GPS prijemnik omogućava precizno praćenje lokacije bez potrebe za povezivanjem sa smartphoneom. Sat je opremljen zvučnikom i mikrofonom, što omogućava upravljanje Bluetooth pozivima.

Huawei do kraja godina planira isporučiti 10 milijuna Pura 70 telefona

Osim što pruža klasične funkcije poput praćenja otkucaja srca i razine kisika u krvi, Huawei Watch Fit 3 nadgleda i kvalitetu sna te prati različite vrste treninga.

Korisnicima su dostupni profili za trening, zone otkucaja srca, informacije o potrošenim kalorijama i slično. Baterija od 400 mAh osigurava do 10 dana korištenja, a zahvaljujući 2-pinskom adapteru za punjenje, sat se može napuniti za samo 1 sat i 8 minuta.

Huawei Watch Fit 3 – isti kao i Apple Watch

Cijena Huawei Watch Fit 3 s gumenom narukvicom iznosit će 160 eura, dok će model s kožnom narukvicom koštati 180 eura, nudeći eleganciju i stil uz funkcionalnost i tehnološku inovativnost.

Najčitanije