Banner
tekst1naslovna 2

Huawei uvodi Dynamic Island s Mate 60 serijom telefona

Čini se kako smo ponovno u aktualnosti s dolaskom i implementacijom Dynamic Island rješenja u svijetu Androida, ali ovoga puta to dolazi od Huawei proizvođača.

Od prošle jeseni kada je Apple predstavio iPhone 14 liniju telefona i Dynamic Island, tržište je uznemireno. Svi spekuliraju i govore kako će Dynamic Island postati standard u svakodnevnom korištenju pametnih telefona.

Apple iPhone 15 Pro vs iPhone 14 Pro – 5 ključnih razlika

Unatoč pričama u svijetu Androida, jedino je proizvođaču Realme s modelom telefona C55 to pošlo za rukom, o kojem smo naravno već ranije govorili i članak možete pročitati klikom na link “Realme C55 – Prvi Android s Dynamic Island-om za šaku Eura“.

tekst1sl1 10

Čini se kako smo ponovno u aktualnosti s dolaskom i implementacijom Dynamic Island rješenja u svijetu Androida, ali ovoga puta to dolazi od Huawei proizvođača.

Dođite u Arenu na Huawei Photography Masterclass i osvojite vrijedne nagrade 

Šuška se da bi Dynamic Island po prvi puta mogao biti prisutan na Huawei modelima telefona zajedno sa serijom Mate 60. To bi također označavalo početak razdoblja u kojem će se tvrtka “postepeno” dići iz mrtvih.

tekst2sl2 7

Naravno, ovo neće biti prvi puta da Huawei implementira nešto slično na zaslone svojih pametnih telefona. Već smo slična rješenja imali prilike vidjeti na modelima Huawei P40 i Huawei Mate 40.

Netflix staje na kraj dijeljenu lozinki na Balkanu – korisnici ljutiti

Dolaskom Huawei Mate 60 modela, tvrtka će ponovno predstaviti dvostruku selfie (prednju) kameru i 3D ToF senzor. Ovo će također označiti prvi put da Huawei lansira ovaj centralno pozicionirani dizajn dvostruke selfie kamere, koji je Apple uveo u seriji iPhone 14 Pro.

tekst1sl1 5

Dvije kamere, od kojih je jedna ToF senzor, nisu nova značajka za vrhunske Huawei modele, jer postoje od 2019. i lansiranja Mate 30, a nakratko su se pojavile i u P seriji. Sada je jedina razlika u njihovom položaju – bio je ili sa strane ili iza potpunog ureza na prethodnim Mate telefonima.

Šokantno! Pogledajte što je YouTube Premium učinio – Cijena skače za 2$, korisnici ogorčeni!

Kada je Apple predstavio svoje najnovije iPhone telefone, također je uveo softversku značajku pod nazivom Dynamic Island, čime je poboljšao izrez koji je mnogi smatrali neestetskim.

Huawei logo PR

Očekuje se da će Huawei učiniti nešto slično – dizajnirati obavijesti i aplikacije oko optimizacije i korištenja ovog malog, ali očito važnog područja za kupce.

Širokopojasni Internet značajno usporava svoj razvoj od 01.12.2023. – korist ima HT

Svi možemo vidjeti kako je Apple vrlo dobro implementirao Dynamic Island u svoje aktualne modele iPhone 14 telefona, a kako će to izgledati s dolaskom iPhone 15 serije, ostaje za vidjeti.

Samsung Galaxy S23 FE – ponavlja greške svojih predaka

Također, važno je napomenuti da će svi iPhone 15 modeli imati Dynamic Island izrez, a neće biti isključivo rezerviran za Pro i Pro Max modele. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Huawei implementirati svoje rješenje i hoće li biti jednako dobro kao Appleovo. Iako su na početku obećali mnogo, kako vrijeme odmiče i polako se bližimo iPhone 15 seriji, sve manje su toga ostvarili.

Najčitanije