huawei
NASLOVNA

Xiaomi otkriva HyperOS ažuriranja za prvu polovicu 2024

Xiaomi je jučer predstavio svoju novu seriju Xiaomi 14, uključujući vrhunski model Ultra, za globalno tržište, istaknuvši integraciju najnovijeg operativnog sustava HyperOS. Također, objavljen je popis uređaja koji će primiti ažuriranje HyperOS-a u prvoj polovici 2024., signalizirajući Xiaomi-jevu predanost poboljšanju korisničkog iskustva diljem njihove linije proizvoda.

Xiaomi, poznati globalni inovator u tehnologiji, jučer je uzburkao javnost predstavljanjem najnovije serije Xiaomi 14, predvođene flagship modelom Ultra, namijenjene globalnom tržištu.

Xiaomi na MWC-u predstavio seriju Xiaomi 14 s Leica optikom, preorder kreće od sutra!

Ono što izdvaja ove nove uređaje je integracija Xiaomi-jevog naprednog operativnog sustava, HyperOS, odmah po izlasku iz kutije. No, uzbuđenje tu ne prestaje.

1 23

Xiaomi je također otkrio popis uređaja koji će primiti HyperOS ažuriranje u prvoj polovici 2024., što signalizira njihovu predanost poboljšanju korisničkog iskustva na širokom spektru proizvoda. Otkrijmo detalje ovog iščekivanog ažuriranja.

Xiaomi predstavio nove pametne satove

Ažuriranje HyperOS-a predviđeno za prvu polovicu 2024. obuhvaća raznovrsni spektar Xiaomi uređaja, uključujući pametne telefone, tablete i nosive uređaje.

2 16

Iako popis nije iscrpan, ističe se Xiaomi-jev postupan napredak u činjenju HyperOS dostupnim globalnoj publici. Evo pregleda uređaja koji će primiti HyperOS ažuriranje:

Pametni telefoni:

 • Xiaomi serija 14 (prethodno instalirana)
 • Serija Redmi Note 13
 • Xiaomi serija 13
 • Redmi Note 12 Pro+ 5G
 • Xiaomi serija 13T
 • Redmi Note 12 Pro 5G
 • Xiaomi serija 12
 • Redmi Note 12 5G

Tableti:

 • Xiaomi Pad 6S Pro (prethodno instaliran)
 • Xiaomi Pad 6
 • Redmi Pad SE
 • Xiaomi serija 12T

Nosivi uređaji:

 • Xiaomi Watch S3 (prethodno instaliran)
 • Xiaomi Smart Band 8 Pro (prethodno instaliran)

Kao što je naznačeno na popisu, HyperOS dolazi prethodno instaliran na novijim uređajima poput Xiaomi serije 14, Watch S3, Smart Band 8 Pro i Pad 6S Pro.

iPhone 16 sinonim za inovaciju i estetiku – što očekivati?

To znači da korisnici koji planiraju nabaviti ove uređaje mogu odmah uživati u najnovijem Android iskustvu tvrtke Xiaomi. Međutim, za uređaje navedene u vremenskom okviru za ažuriranje, moguće je da će biti potrebno malo pričekati.

3 1

Xiaomi nije precizirao točan datum objave HyperOS ažuriranja za bilo koji od ovih uređaja, što znači da period čekanja može varirati od nekoliko dana do nekoliko mjeseci. Ipak, kako je obećao Xiaomi, očekuje se da će ovi uređaji primiti ažuriranje u prvoj polovici 2024.

HMD donosi vlastite pametne telefone među kojima se ističe Barbie preklopni model

Kako biste provjerili je li vaš uređaj primio HyperOS ažuriranje, navigirajte na Postavke > O telefonu i dodirnite opciju MIUI verzija. Ako je ažuriranje primljeno, trebalo bi se prikazati ovdje, omogućavajući vam da ga preuzmete i instalirate.

BB 2

Ova strateška potez tvrtke Xiaomi ističe njihovu nepokolebljivu predanost poboljšanju korisničkog zadovoljstva putem pružanja cutting-edge softverskih iskustava širom svoje proizvodne ekosustave.

Samsung predstavio Galaxy Ring na MWC 2024. sajmu

S HyperOS-om, Xiaomi ima za cilj unaprijediti interakciju korisnika, performanse i ukupno zadovoljstvo, osiguravajući da korisnici izvlače maksimalnu korist iz svojih Xiaomi uređaja.

1 15

Kao zaključak, lansiranje HyperOS ažuriranja za prvu polovicu 2024. predstavlja značajan korak u Xiaomi-evom nastojanju da redefinira pejzaž pametnih telefona i potrošačke elektronike.

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi tanji okvir od Titana i Snapdragon 8 Gen 3 čip

Proširivanjem kompatibilnosti HyperOS-a na širi spektar uređaja, Xiaomi je odlučan obogatiti digitalne živote milijuna ljudi diljem svijeta, uvodeći novo doba besprijekorne povezanosti i neusporedivog korisničkog iskustva.

naslovna 11

Kako se lansiranje nastavlja, korisnici mogu s nestrpljenjem iščekivati budućnost mobilne tehnologije s Xiaomi uređajima pokrenutim HyperOS-om.

Najčitanije