Banner
4 28
XiaomiSU7#

Xiaomi SU7 u prodaju kreće 28.03.2024.

Na ovogodišnjem MWC sajmu dobili smo uvid u Xiaomi SU7 električni automobil, ali globalno lansiranje neće biti tako brzo. Xiaomi intenzivno gradi svoje specijalizirane trgovine za prodaju i servis električnih vozila u Kini, najavljujući moguće lansiranje SU7 modela 28. ožujka, prema neimenovanim izvorima.

Na ovogodišnjem MWC sajmu imali smo priliku zaviriti u budućnost kada je, na kratko, Xiaomi SU7 električni automobil bio dostupan na Europskom kontinentu.

Xiaomi SU7 na trenutak došao u Europu

Međutim, tada smo samo dobili potvrdu da globalno lansiranje neće biti tako brzo kao što smo se nadali. Trenutno nam preostaje samo uživati u fotografijama i video zapisima, maštajući o vožnji ovog inovativnog automobila.

Prema pisanju ArenaEv, ovaj put, fokus je ponovno na SU7 modelu Xiaomi električnog automobila, a razlog za to je od velike važnosti. Informacija koja je procurila dolazi iz Lanjinger-a, pozivajući se na pouzdane, ali neimenovane, interne izvore.

Xiaomi SU7 – pregled interijera

Prema izvještaju, događaji se odvijaju uzbudljivo u vezi s isporukama vozila. Predsjednik Xiaomija, Lu Weibing, otkrio je da su planirane isporuke usmjerene prema drugom tromjesečju godine.

Nadalje, izvještaj navodi da Xiaomi aktivno gradi svoje specijalizirane 2S trgovine za prodaju i servis električnih vozila u Kini. Plan je izgraditi ili obnoviti oko 60 do 70 takvih trgovina, koje će pokriti Tier 1 i Tier 2 gradove u Kini.

Xiaomi SU7 i zimske radosti uz dostupne cijene

Ovo je važan signal koji sugerira da ćemo uskoro saznati i cijenu SU7 modela. Jedan od izvršnih direktora tvrtke Zeekrov, izjavio je prošlog mjeseca da je čuo kako će Xiaomi lansirati SU7 28. ožujka.

Sve ove informacije ukazuju na to da je Xiaomi ozbiljno posvećen ulasku na tržište električnih vozila, te da se priprema za lansiranje svog prvog automobila.

BMW i5 Flow NOSTOKANA – tehnologija promjenjivih boja

Izgradnja specijaliziranih trgovina naglašava njihovu predanost pružanju podrške kupcima i održavanju vozila, što je ključno za uspjeh na tržištu automobila.

1 54
XiaomiSU7#

Naravno, svi ti planovi i spekulacije mogu se promijeniti, ali s obzirom na dosadašnje uspjehe Xiaomija na tržištu potrošačke elektronike, očekuje se da će njihov ulazak u svijet automobila biti dobro promišljen i dobro prihvaćen.

Renault 5 E-Tech: Spoj retro šarma i modernih inovacija

Pažljivo ćemo pratiti daljnji razvoj situacije i sa nestrpljenjem iščekivati službenu potvrdu i lansiranje Xiaomi SU7 modela električnog automobila.

Najčitanije