Banner
naslovna

Samsung One UI 6.1 na 8,8 milijuna uređaja

Niti tri mjeseca (predstavljen je u ožujku) nakon predstavljanja One UI 6.1, ovaj aktualno grafičko korisničko sučelje, instalirano je na 8,8 milijuna uređaja i tu svakako ne planira stati.

Dok čekamo dolazak One UI 6.1.1 (trebao bi doći 10.07.2024. na idućeg Galaxy Unpacked događaju), Samsung je nedavno objavio da je njihovo najnovije ažuriranje softvera, One UI 6.1, uspješno instalirano na 8,8 milijuna uređaja od početka distribucije u ožujku.

Android 15 – kako radi Auracast i Bluetooth LE Audio, nova era dijeljenja zvuka

Zanimljivo je napomenuti da se ova brojka ne odnosi na obitelj Galaxy S24, koja već dolazi s predinstaliranim One UI 6.1, već isključivo na seriju Galaxy S23 (uključujući S23 FE), Z Fold5 i Flip5, te seriju Galaxy Tab S9.

2 6

Uvođenje softvera počelo je u ožujku ove godine, a planira se proširenje na druge uređaje, uključujući Galaxy S22 seriju, Fold4 i Flip4, te Galaxy Tab S8 seriju tijekom ovog mjeseca.

Samsung Galaxy S25 Ultra dijelit će bateriju s prethodnikom zbog smanjenja troškova proizvodnje

Očekuje se da će broj korisnika s instaliranim ažuriranjem nastaviti rasti, čime će se nove Galaxy AI funkcije učiniti dostupnima još većem broju korisnika. Samsung ima ambiciozan cilj – omogućiti pristup svojoj Galaxy AI tehnologiji za više od 100 milijuna korisnika do kraja 2024. godine.

9

Među najčešće korištenim AI funkcijama od uvođenja One UI 6.1 su Live Translate, Live Transcribe, Chat Assist i Circle to Search. Ove funkcije pružaju korisnicima napredne mogućnosti prevođenja, transkripcije, asistencije u komunikaciji i pretraživanja, što olakšava svakodnevnu upotrebu uređaja.

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Fold6 (Ultra)?

Prema podacima koje je objavio Samsung, ažuriranje One UI 6.1 već je instalirano na gotovo 75% uređaja Galaxy Z Fold5 u Europi, 80% uređaja Galaxy S23 Ultra, i gotovo 65% uređaja Galaxy Tab S9.

naslovna

Ove visoke stope prihvaćanja svjedoče o popularnosti ažuriranja među korisnicima, čineći ga jednim od najpopularnijih ažuriranja softvera u povijesti Samsunga.

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Flip6 (FE)?

Takva inicijativa ne samo da poboljšava iskustvo korisnika s postojećim uređajima, već potiče i kontinuiranu lojalnost prema Samsungovim proizvodima.

4 1

Ažuriranje One UI 6.1 odražava Samsungovu posvećenost inovacijama i pružanju naprednih tehnoloških rješenja svojim korisnicima, čime se postavlja kao lider u industriji mobilnih tehnologija.

Najčitanije