Banner
1 71

Xiaomi Redmi 13 Pro+ World Champions Edition

Xiaomi je lansirao Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition u Indiji kako bi obilježio svoju 10. godišnjicu na tržištu, s dizajnom inspiriranim argentinskom nogometnom reprezentacijom koja je osvojila FIFA Svjetsko prvenstvo 2022. Ovaj posebni model ima estetske dodatke i prilagođeno korisničko sučelje te dolazi u konfiguraciji od 12GB/512GB po cijeni od 37.999 INR, dostupan od 15. svibnja putem Flipkarta i drugih prodajnih kanala.

Xiaomi, poznat po svojim inovativnim tehnološkim proizvodima, nedavno je u Indiji lansirao posebno izdanje svog popularnog pametnog telefona, Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition.

Xiaomi power bank kapaciteta 20000mAh (33W) s ugrađenim USB Type-C kabelom

Ovo izdanje je lansirano kao dio proslave desete godišnjice Xiaomi-jeve prisutnosti na indijskom tržištu, koje je drugo najveće tržište pametnih telefona na svijetu.

1 71

Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition tehnički je identičan standardnoj verziji uređaja, ali se ističe posebnim dizajnerskim dodacima i funkcionalnostima.

Xiaomi 15 modeli na tržište će u rujnu – 15, 15 Pro i 15 Ultra

Uređaj dolazi u ekskluzivnom maloprodajnom paketu inspiriranom bojama argentinske nogometne reprezentacije — plavo i bijelo. Argentinski tim, koji je 2022. godine osvojio FIFA Svjetsko prvenstvo, poslužio je kao inspiracija za dizajn ovog posebnog izdanja.

2 58

Paket uključuje strujni adapter i zlatni alat za izbacivanje SIM kartice. Na oba predmeta nalazi se logotip Argentinskog nogometnog saveza (AFA), a isti logotip ukrašava i stražnju stranu telefona.

Xiaomi 14T i 14T Pro i ove će jeseni plijeniti pozornost

Zanimljivo je da na stražnjoj ploči uređaja stoji broj 10, što simbolizira deset godina Xiaomi-jeve prisutnosti u Indiji, ali i broj dresa poznatog nogometaša Lionela Messija, kapetana pobjedničke argentinske momčadi.

3 47

Osim estetskih razlika, Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition nudi i prilagođeno korisničko sučelje, koje uključuje posebne zaključane zaslone, pozadine i ikone, sve u duhu nogometne tematike.

Dva nova Bluetooth zvučnika pridružila su se Xiaomi portfelju

Što se tiče tehničkih specifikacija, uređaj dolazi u jednoj konfiguraciji s 12GB RAM-a i 512GB interne memorije. Cijena ovog modela iznosi 37.999 indijskih rupija, što je ekvivalentno otprilike 455 američkih dolara ili 425 eura.

4 30

Prodaja počinje 15. svibnja, a uređaj će biti dostupan putem online platforme Flipkart, Xiaomi-jeve službene indijske web stranice, kao i u maloprodajnim trgovinama širom zemlje.

Xiaomi 14 recenzija nakon mjesec dana

Ovaj poseban model predstavlja Xiaomi-jev način da proslavi svoj jubilej i odaje počast izuzetnim dostignućima argentinske nogometne reprezentacije, pružajući pritom svojim korisnicima ne samo vrhunski pametni telefon, već i jedinstveno iskustvo koje odražava strast prema sportu i tehnologiji.

Najčitanije