Banner
ff22

Samsung najavljuje snažan rast dobiti i inovacije u nosivim uređajima za 2024.

Samsung je objavio značajno povećanje dobiti za prvo tromjesečje 2024. godine, zahvaljujući uspješnoj prodaji svoje nove serije Galaxy S24. Tvrtka je također najavila strategijske promjene u segmentu nosivih uređaja, uključujući uvođenje novih modela poput Galaxy Ringa i mogućeg pravokutnog sata.

Samsung: Snažan rast dobiti zahvaljujući Galaxy S24 i poluvodičima

Samsung je objavio impresivno povećanje svoje dobiti za prvo tromjesečje 2024. godine, zahvaljujući snažnoj prodaji nove serije Galaxy S24.

Samsung Galaxy S25 Ultra dijelit će bateriju s prethodnikom zbog smanjenja troškova proizvodnje

U službenom priopćenju za tisak, tvrtka je najavila i planove za prilagodbu svoje strategije u segmentu nosivih uređaja, ukazujući na inovativne promjene koje će se uskoro dogoditi.

1 70

U sklopu ove najave, Samsung spominje uvođenje novih dizajnerskih pristupa, uključujući inovativni Galaxy Ring. Iako nije službeno potvrđeno, postoje glasine o lansiranju Samsungovog prvog pravokutnog sata nakon duže vremenske pauze.

Umjetna inteligencija u fokusu: Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih kućanskih uređaja te audio i video opreme

U kontekstu razvoja pametnih satova, iz Samsunga poručuju da će se usredotočiti na zadovoljavanje rastuće potražnje za naprednim modelima kroz predstavljanje novih premium uređaja.

1 57

Postoji mogućnost da će novi Galaxy Watch7 Classic biti nadmašen naprednijim modelima, a neslužbeni izvori sugeriraju da bi obitelj Watch7 mogla uključivati i Pro model, koji bi predstavljao značajan napredak u odnosu na Classic seriju.

Samsung Galaxy Watch7 s praćenjem razine šećera u krvi

Kompanija Samsung se sastoji od mnogih podružnica, od kojih su neke usmjerene na proizvodnju potrošačke elektronike, dok druge proizvode komponente.

2 6

Podružnica LSI planira se fokusirati na razvoj i isporuku proizvoda koji koriste napredne tehnologije, a posebno su značajni za nove generacije nosivih uređaja.

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Flip6 (FE)?

Navodi se da će Galaxy Watch7 imati sustav na čipu (SoC), koji će biti 50% energetski učinkovitiji od svog prethodnika, Exynos W930, a moguće je da će ovo biti prvi nosivi 3nm čip, čime bi se postigle znatno bolje performanse.

2
SamsungGalaxyRing#

Također, nova serija satova bi mogla uključivati tehnologiju za praćenje šećera u krvi, što bi moglo biti ekskluzivno za najskuplji model. Ova tehnologija već je bila predmet rasprava u industriji, ali još uvijek nije komercijalno realizirana.

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Fold6 (Ultra)?

Iako su ove informacije zasad samo glasine, iz Samsunga poručuju da razvoj 3nm i 2nm tehnologija napreduje bez problema.

Samsung za 10.07.2024. najavljuje Galaxy Unpacked – dolaze Z Flip/Fold6 modeli i Galaxy Ring

Očekuje se da će novi Galaxy Ring i serija Watch7 biti predstavljeni početkom srpnja, što znači da nas čekaju nekoliko mjeseci prije nego što saznamo više o novitetima koje Samsung priprema za svoje korisnike. Ova najava pokazuje kako Samsung nastavlja s inovacijama u tehnološkom svijetu, potičući iščekivanje i zanimanje u industriji.

Najčitanije