Autorska prava

AUTORSKA PRAVA

Preporucamo.com portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, audio materijale i baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, bez  prethodnog pisanog ili elektronskog odobrenja dobivenog od urednika portala.  U suprotnom  smatra će se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ako je dopuštenje dato, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo.

Uvjeti  prenošenja članaka s Preporucamo.com 

Drugi portali i internetske stranice smiju prenijeti samo dijelove pojedinih članaka isključivo kao kratku vijest od najviše 1/3  ukupnog broja znakova uz obavezno navođenje izvora –  poveznicu na originalni tekst na Preporucamo.com portalu. Pri  tome su dužni i napisati izvorno ime članka te ime i prezime autora. Ne inicijale! Ova odredba ne odnosi se na online medije s kojima uredništvo ima izravni dogovor o drugačijim uvjetima.

No Copy Paste

 

 

 

Autorska prava© Preporucamo.com  

Sva prava pridržana.  

 

Preporucamo.com omogućava korisnicima dijeljenje sadržaja/objava na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Google+ koje postavljaju korisniku kolačiće.