FreeBuds

Uvjeti korištenja

1. UVJETI KORIŠTENJA 

Uvjeti korištenja sadržaja s tech portala Preporucamo.com regulirani su Uvjetima korištenja sadržaja. Primjenjuju se na sve sadržaje, komentare i ostale usluge portala. Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s Uvjetima korištenja sadržaja koji su na snazi. Da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti.

Preporucamo.com tech portal sastoji se od vlastitih sadržaja, poslovnih partnera i oglašivača te linkova na vanjske web stranice. Nemamo nadzor nad sadržajem vanjskih web stranica. Sukladno tome se u potpunosti odričemo svake odgovornosti vezane uz sadržaj na web stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Preporucamo.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na portalu. Također niti za štetu nastalu korištenjem objavljenih poslovnih oglasa. Preporucamo.com omogućava korisnicima dijeljenje sadržaja/objava na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Google+ itd. koje postavljaju korisniku kolačiće.

1.2. Prikupljanje podataka 

Uredništvo portala može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke uredništvo koristi kako bi imali informacije kojima bi poboljšali portal i njegove sadržaje, dodatno usmjerili i prilagodili čitateljima.

Za sve objavljene sadržaje (komentari) pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Portal se ne može držati odgovornim za neovlašteno korištenje računa (accounta), niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

2. ZAŠTITA PRIVATNOSTI

 • Uredništvo portala može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke uredništvo portala koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.
 • Preporucamo.com portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke korisnika nećemo davati na uvid trećoj strani. Izuzima se uvid od strane ovlaštenih službi izvršne i sudske vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.
 • Ne nasjedajte na lažno predstavljanje putem privatnih poruka, e-pošte ili postova u kojima se netko predstavlja kao  član uredništva Preporucamo.com portala i traži vas ikakve podatke.  Pogotovo lozinku. Nikad vas nećemo tražiti lozinku.

3.  STROGO JE ZABRANJENO korisnicima portala Preporucamo.com…..

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
– objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
– objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
– objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera te telekomunikacijske opreme
– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

4. PRAVILA KOMENTIRANJA

Komentari objavljeni na tech portalu Preporucamo.com ne odražavaju stav uredništva ili  članova/suradnika redakcije tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi.

Uredništvo i članovi redakcije Preporucamo.com ne kontroliraju i nisu odgovorni za sadržaje koji razmjenjuju posjetitelji te ne mogu garantirati za istinitost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja. U potpunosti se odriču svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati uporabom ili zlouporaobm sadržaja na ovom web portalu. Pravila komentiranja napisana su s ciljem da komunikacija na portalu bude u skladu s važećim zakonima i općeprihvaćenim normama pristojnog komuniciranja.

 • Zabranjeno je lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe. Takvi komentari automatski se brišu.  Nije niti dopuštena uporaba uvredljivih korisničkih imena. Zabranjuje se prikupljanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja ili korisnika portala.
 • U komentarima su zabranjeni vrijeđanje, govor mržnje te propagiranje nasilja. Neće se tolerirati vrijeđanje ili izravne prijetnje. Bilo drugim korisnicima, tako ni novinarima, autorima članaka te osobama na koje se članak posredno ili neposredno odnosi. Izravne prijetnje drugim korisnicima, administratorima, novinarima ili subjetkima članka mogu biti podložne kaznenom progonu.
 • Zabranjeno je stavljanje linkova na druge internetske stranice koje nemaju veze sa temom članka ili ne pružaju dodatne informacije o temi.
 • Zabranjeno je reklamiranje drugih web stranica i tzv. spamanje. Nije dopuštena uporaba keyeva, hackova, crakova te ilegalnih internetskih stranica za preuzimanje sadržaja.
 • Pisanje isključivo velikim slovima smatra se vikanjem i također će se brisati.
 • Komentari se moraju držati teme članka. Nije dopušteno međusobno prepucavanje korisnika, vrijeđanje, omaložavanje u komentarima i rasprave koje nemaju veze s temom.
 • Psovke u komentarima nisu dopuštene niti kao stilski izraz. Brisat će se svi komentari u kojima je psovanje usmjereno na ostale korisnike, uredništvo, suradnike ili subjekte članka.
 • Nije dopušteno objavljivanje lažnih informacija s ciljem zavaravanja ili klevete drugih korisnika, uredništva i suradnika ili subjekata članka.

Prije aktiviranja pročitajte svaki komentar. Ako imate nedoumice, provjerite je li u skladu s pravilima. Svrha komentara je iznošenje mišljenja i rasprava s drugim korisnicima.  Svaki oblik njihove zlouporabe kažnjavati će se sukladno odlukama uredništva. Prilikom pisanja ovih pravila uredništvu nipošto nije bila namjera ušutkati kritiku i spriječiti korisničko upozoravanje na pogreške u člancima.

Krši li korisnik učestalo neku odredbu, njegov korisnički račun kojim komentira biti će blokiran bez prethodne najave.Također uredništvo portala zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja. Ne snosimo odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Sve sadržaje, upute, preporuke, savijete Preporucamo.com portala koristite na vlastitu odgovornost. Preporucamo.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim web stranicama.

 

* 300x600
* 970 * 750