huawei
naslovna1 4

Xiaomi 15 serija bit će skuplja u odnosu na aktualne modele

Nove informacije sugeriraju da bi Xiaomijeva nadolazeća linija pametnih telefona, serija Xiaomi 15, mogla imati više cijene od prethodne serije Xiaomi 14, potencijalno izazivajući zabrinutost među kupcima. Nadalje, usporedba s konkurencijom, poput Samsungove serije Galaxy S24, ukazuje na moguće izazove koje Xiaomi može susresti s povećanjem cijena svojih uređaja.

Nedavno su se pojavile nove informacije koje sugeriraju da bi Xiaomijeva najnovija vodeća linija, serija Xiaomi 15, mogla biti postavljena s višom cijenom od prethodne serije Xiaomi 14.

Xiaomi SU7 u prodaju kreće 28.03.2024.

Prethodno otkriveni detalji o Xiaomi 15 Pro sugerirali su da Xiaomi planira opremiti telefon novim kamerama i nizom drugih nadogradnji. Međutim, prema svježim curenjima informacija, te nadogradnje bi mogle rezultirati dodatnim troškovima za kupce.

1 51

Digital Chat Station je otkrio da postoji “velika vjerojatnost” da će serija Xiaomi 15 biti skuplja od svojih prethodnika. Čini se da će Xiaomi 15 i Xiaomi 15 Pro biti lansirani s višim cijenama u usporedbi s Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro modelima.

Prve Xiaomi 15 Pro specifikacije, stiže u listopadu

Iako precizne cijene još nisu potvrđene, čini se da bi serija Xiaomi 15 mogla stići na tržište najranije u listopadu ili studenom, prema trenutnim informacijama.

2 45

Unatoč tome što je još rano za pouzdane informacije o cijenama, potencijalno povećanje cijena Xiaomi 15 na globalnom tržištu može naići na negativan odjek.

Posljednje Xiaomi MIUI ažuriranje uzrokuje zamrzavanje telefona – evo kako riješiti problem

Ovo je posebno važno jer se Xiaomi 14 već pozicionirao s visokom cijenom, čak i iznad Samsungove serije Galaxy S24. Za usporedbu, Xiaomi 14 od 256 GB košta 999 eura, dok slično opremljeni Galaxy S24 stoji 959 eura.

naslovna1 4

Očekuje se da će Xiaomijevi korisnici i potencijalni kupci biti pažljivi prema eventualnom povećanju cijena, posebno s obzirom na konkurenciju na tržištu pametnih telefona.

Xiaomi SU7 na trenutak došao u Europu

Ako Xiaomi poveća cijene svojih novih modela, moglo bi doći do pomaka u preferencijama potrošača prema drugim markama koje nude slične specifikacije po povoljnijim cijenama.

1 24

Ipak, valja napomenuti da su ove informacije trenutno nepotpune i podložne promjenama, jer Xiaomi može reagirati na tržišne trendove i konkurenciju prije službenog lansiranja serije Xiaomi 15.

Xiaomi otkriva HyperOS ažuriranja za prvu polovicu 2024

Stoga bi potrošači trebali pratiti nadolazeće informacije kako bi donijeli informirane odluke o svojim budućim kupovinama pametnih telefona.

Najčitanije