Kontakt

kontakt

Dragi čitatelji, ukoliko imate pitanja iz svijeta informacijsko komunikacijskih tehnologija na koja ne možete pronaći odgovor  – mi smo tu da vam pomognemo.

Želite li da najavimo događaj za koji smatrate da je zanimljiv našim čitaocima?  Trebate pomoć oko rješavanja nedoumice za kupnju tehnoloških proizvoda? Možda  imate neki prijedlog ili primjedbu? Kontaktirajte nas pomoću ovog obrasca.  Tu smo za vas.  Na upit odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Želite biti jedan od autora i suradnika na portalu? 

Ako ne želite samo čitati o tehnologiji već imate zanimljivu vijest, savjet, dobru ideju, analizu, mišljenje o potrošačkoj elektronici te ih  želite objaviti ili ste zainteresirani  postati  suradnik portala –   slobodno nas kontaktirajte pomoću ovog obrasca,  Javit ćemo vam se! Ili pišite na [email protected] a možete poslati i whatsup poruku na 095 8595 750 (Saša Kovačićek)

 

Napiši komentar
   • Pozdrav,
    Imao sam TCL 40 inca,smart, prezadovoljan slikom ,sve je terao bez problema,cisto jasno,youtube,netflix radio ok,dlna,miracast ugradjen wi fi , itd jedino sto mu je procesor bio sporiji ,malo sporije je ulazio i izlazio iz smart funkcije, garancija 3 god i pre mesec dana pojave mi se dve fleke na ekranu koje se vide samo na sivoj boji i retko kad jos( svetlo plava npr) ,tokom gledanja programa skoro da se nije primecivalo ali kako znati da to nece da se siri.Posto garancija istice za mesec dana vratio ga i ( jos je u servisu) kazu da je proglasen neispravnim.za 350 eura koliko je kostao sta sada kupiti? U radnji postoje vivax ( full hd,android,1gb ram,dual core( ili quad nisam siguran le74 I le76 od 40inca))i LG modeli ali bez smart funkcije.Ja koristim dosta smart ali za LG treba doplatiti jos minimum 50 eura.TCL vise nema nigde.Ja bih opet uzeo tj kupio isti model.Ajd sad dajte neki savet sta uraditi? da li kupiti obican LG i Android box? Drugar je kupio neki android box koji je vrlo brzo vratio, resetovao ga je te je izgubio neke aplikacije ,cro kodi programe itd… Hvala

     • Hvala na odgovoru.U medjuvremenu su iskrsla 2 modela.GRUNDIG SMART LED TV 40″ 40VLE6510BH Full Hd (360 eura)I Samsung 40j5202(390eura) te sam izabrao Samsung.dugo sam se dvoumio ,nadam se da nisam pogresio.hvala jos jednom,vasi saveti mnogo znace

     • Ja bi osobno izabrala SHARP ili SONY, ali moram da napomenem da vam ime nije garancija “trajnosti” tj. pouzdanosti proizvoda. Ima nekoliko meni odbojnih marki kako vivax tako i vaš “pokojni” TCL( koji je u kini prodavan u velikim količinama ali i ta kina ima ogroman broj stanovnika), ali eto poznanici koji su kupili vivax imaju ga več 6 godina, a PHILIPS im je krepao u periodu od 4 mjeseca bez mogučnosti popravka tj.dobili su novi ( i veči ). Sa SAMSUNG uređajima teško da se može pogriješiti ali imaju svoje slabije modele kojima je lošiji kut gledanja ali takvima je i cijena niža obično su to “hotel mode” verzije.Tako da vam iskreno želim dugu zabavu sa novim ljubimcem.

 1. Pozdrav svima.
  Imam jednu zamjerku kod recenzija mobilnih uređaja, ali se ne radi striktno o vašim recenzijama, nego u širem krugu našega govornog područja.
  Naime, radi se o situaciji kada uređaj (smartphon) izgubi signal, prolazite kroz neko područje ili se nađete u nekoj prostoriji u kojoj signala nema, a moguće da u istoj-prostoriji postoji ometanje signala i sl.
  Tu bi voljela da se utvrdi
  -vraća li se uređaj na mrežu
  -koliko mu treba vremene za automatski povratak na mrežu
  -koliko vremenski traje ručno vraćanje na mrežu
  E sad, kako nisam čitala svaku recenziju, a priznajem i da po recenzijama preletim samo na meni zanimljiv dio i ne mogu da tvrdim da se takvo nešto nije testiralo,
  prihvatite ispriku za potrošeno vrijeme, koje znam da je svima nama dragocijeno, ali i naš novac (kao kupci potrebnih “gluposti” a koje su po nama kupcima čak i precijenjene ili nam u segmentima pristpačne cijene ne nude koliko očekujemo) nam je još dragocijeniji.
  Navesti ću sada samo jedan uređaj kojem sam se veselila a razočarao me sa tim signalom = Lenovo vibe K5 Note A7020

  • Pozdrav! Hvala na komentaru. u pravilu, novi mobiteli uhvate signal za nekoliko sekundi. To najbolje vidite kad upalite avionski mod, pa ga ugasite – koliko mu treba da se vrati na mrežu. E sad, koliko mu treba da se automatski vrati? Opet, po iskustvu, to ide dosta brzo čim stigne na signal, ali ponekad nije loše napraviti on off s avionskim modom…

Odgovori