Kontakt

kontakt

Dragi čitatelji, ukoliko imate pitanja na koja ne možete pronaći odgovor u forumu – kreirajte novi topic 🙂   Želite li da najavimo događaj za koji smatrate da je zanimljiv našim čitaocima ili trebate neku pomoć oko rješavanja nedoumice za kupnju raznih proizvoda te za sva ostala pitanja, kontaktirajte nas pomoću ovog obrasca.  Tu smo za sve vas.  Na upit ćemo odgovoriti u najbržem mogućem roku.

Ako ne želite samo čitati o tehnologiji već imate zanimljivu vijest, savjet, dobru ideju, analizu, mišljenje o potrošačkoj elektronici te ih  želite objaviti ili ste zainteresirani  postati  suradnik portala –   slobodno nas kontaktirajte pomoću ovog obrasca,  Javit ćemo vam se! 

 

 • savic21

  Umi london kakav je sa zagrijavanjem ima li takvih problema i je li normalna temperatura procesora 43 stepena???HVALA

 • Lidija

  Pozdrav svima.
  Imam jednu zamjerku kod recenzija mobilnih uređaja, ali se ne radi striktno o vašim recenzijama, nego u širem krugu našega govornog područja.
  Naime, radi se o situaciji kada uređaj (smartphon) izgubi signal, prolazite kroz neko područje ili se nađete u nekoj prostoriji u kojoj signala nema, a moguće da u istoj-prostoriji postoji ometanje signala i sl.
  Tu bi voljela da se utvrdi
  -vraća li se uređaj na mrežu
  -koliko mu treba vremene za automatski povratak na mrežu
  -koliko vremenski traje ručno vraćanje na mrežu
  E sad, kako nisam čitala svaku recenziju, a priznajem i da po recenzijama preletim samo na meni zanimljiv dio i ne mogu da tvrdim da se takvo nešto nije testiralo,
  prihvatite ispriku za potrošeno vrijeme, koje znam da je svima nama dragocijeno, ali i naš novac (kao kupci potrebnih “gluposti” a koje su po nama kupcima čak i precijenjene ili nam u segmentima pristpačne cijene ne nude koliko očekujemo) nam je još dragocijeniji.
  Navesti ću sada samo jedan uređaj kojem sam se veselila a razočarao me sa tim signalom = Lenovo vibe K5 Note A7020