Banner
ff 1

WhatsApp i raspodjela omiljenih kontakata

WABetaInfo je otkrio novu značajku za WhatsApp korisnike na Androidu, karticu "Omiljeni", koja omogućava lakše dodavanje, uklanjanje i preraspoređivanje kontakata za brži pristup, no značajka je još u razvoju i nije dostupna ni beta testerima.

WABetaInfo je nedavno objavio informacije o novoj značajki koja bi mogla olakšati komunikaciju korisnicima WhatsAppa, osobito onima koji koriste Android uređaje.

Kineski AppStore uklonio WhatsApp i Threads aplikacije

Otkrivena značajka odnosi se na uvođenje kartice “Omiljeni” unutar aplikacije, koja bi trebala korisnicima omogućiti dodavanje, uklanjanje i preraspoređivanje kontakata na jednostavniji i intuitivniji način.

ff 3

Ova bi inovacija mogla značajno poboljšati korisničko iskustvo jer bi smanjila potrebu za neprekidnim listanjem kroz dugi popis kontakata u potrazi za onima s kojima najčešće komuniciramo.

WhatsApp pruža filtere za chat razgovore

Kartica “Omiljeni” omogućila bi korisnicima da svoje najčešće kontakte postave na vidljivo i lako dostupno mjesto unutar aplikacije. To bi osobito koristilo u situacijama kada je potrebno brzo poslati poruku, obaviti glasovni poziv ili započeti video poziv.

1 45

Takva organizacija kontakata povećala bi efikasnost komunikacije te bi korisnicima omogućila da svoje interakcije s važnim osobama učine fluidnijim i manje vremenski zahtjevnim.

WhatsApp ide ka implementaciji AI chatbota

Unatoč očiglednim prednostima, važno je istaknuti da je značajka još uvijek u ranoj fazi razvoja. Trenutno nije dostupna čak ni korisnicima koji sudjeluju u beta testiranju aplikacije.

1 5

To ukazuje na to da bi moglo proći određeno vrijeme prije nego što kartica “Omiljeni” postane dostupna širem krugu korisnika. Razvojni tim WhatsAppa vjerojatno će provesti niz testova kako bi osigurao da nova značajka funkcioniše bez grešaka i da se savršeno integrira u postojeće funkcionalnosti aplikacije.

WhatsApp i Instagram ne rade – Meta ponovno ima problem

Kako se razvoj nove značajke nastavlja, postoji mogućnost da će korisnici Androida biti prvi koji će imati priliku isprobati ovu funkcionalnost. Android platforma često služi kao poligon za testiranje novih funkcija zbog svoje fleksibilnosti i velikog broja korisnika. To bi moglo značiti da će korisnici iPhonea morati pričekati nešto duže za ovu inovaciju.

Također, valja uzeti u obzir da će uvođenje nove značajke vjerojatno pratiti i dodatne prilagodbe politike privatnosti i sigurnosti. Kako kartica “Omiljeni” uključuje često korištene kontakte, bitno je da WhatsApp osigura da su podaci korisnika sigurni i da se pravilno upravlja pristupom ovim informacijama.

WhatsApp za Android uvodi novu navigacijsku traku

Uz sve navedeno, unatoč trenutnim ograničenjima i izazovima u razvoju, nova značajka “Omiljeni” ima potencijal da značajno poboljša način na koji korisnici upravljaju svojim kontaktima i komuniciraju putem popularne aplikacije WhatsApp.

1

S nestrpljenjem očekujemo više informacija od razvojnog tima i nadamo se da će korisnici uskoro moći iskoristiti ove nove mogućnosti kako bi njihova svakodnevna komunikacija bila još jednostavnija i učinkovitija.

Najčitanije