Banner
16 e1714727844415
AppleWatchUltra2#

Apple Watch Ultra 3 – hardverski ništa novo

Ming-Chi Kuo najavljuje da će Apple Watch Ultra 3 bez značajnih nadogradnji biti predstavljen na jesen

Ming-Chi Kuo, jedan od najuglednijih analitičara u svijetu tehnologije, posebno poznat po svojim dubinskim analizama proizvoda Apple, ponovno je u centru pažnje s novim informacijama o nadolazećem Apple Watch Ultra 3.

Assassin’s Creed Mirage dolazi na iPhone i iPad 6.6.2024.

Prema Kuoovim najnovijim izvješćima, očekuje se da će ovaj model biti predstavljen na Appleovom jesenskom događaju, najverovatnije u rujnu.

bb 1

Ovo izvješće kontrastira s prethodnim informacijama iz istog izvora objavljenim prošlog listopada, koje su sugerirale da ovogodišnje izdanje modela Ultra 3 neće biti predstavljeno.

Apple 07.05.2024. predstavlja nove iPad Pro i Air modele

Za one koji anticipiraju značajne hardverske promjene u odnosu na prethodni model, Apple Watch Ultra 2, koji je predstavljen 2023. godine, Kuoova predviđanja mogu biti razočaravajuća.

cc2

Prema njegovim riječima, ove godine neće biti “gotovo nikakvih” značajnijih nadogradnji hardvera na Appleovom najprestižnijem pametnom satu.

Apple Watch X – puki render ili moguća stvarnost

Ova tvrdnja stoji u oštrom kontrastu s očekivanjima za Apple Watch X ili Apple Watch Series 10, koji bi trebali donijeti tanje kućište i magnetne narukvice, te nove funkcije poput mjerenja krvnog tlaka i detekcije apneje tijekom spavanja – funkcije koje bi trebale biti uključene i u Apple Watch Ultra 3.

Međutim, kada je riječ o dizajnu, Ultra 3 ne bi trebao biti bitno različit od svojeg prethodnika, Ultra 2.

n1

Također se očekuje da će Apple Watch SE treće generacije biti predstavljen na istom jesenskom događaju, što bi bilo u skladu s Appleovom politikom dvogodišnjeg ciklusa nadogradnji za ovaj pristupačniji model.

To bi moglo značiti da će i ovaj sat donijeti neke nove funkcije, mada vjerojatno neće biti revolucionaran u smislu tehnoloških inovacija.

Apple Watch Ultra 3 ipak neće imati microLED zaslon

Sve u svemu, iako Apple možda neće donijeti radikalne promjene u dizajnu ili hardveru svojih vrhunskih modela satova, kontinuirano poboljšavanje funkcionalnosti i pružanje novih zdravstvenih mogućnosti ostaje prioritet.

tekst1sl2 4

Ovi potezi, iako suptilni, igraju ključnu ulogu u održavanju Appleove dominantne pozicije na tržištu pametnih satova.

Ovogodišnji jesenski događaj bez sumnje će biti iznimno zanimljiv za ljubitelje Appleovih proizvoda i tehnologije općenito, pružajući uvid u najnovije trendove i inovacije koje kompanija nudi.

Najčitanije