Banner
ff 3

WhatsApp ide ka implementaciji AI chatbota

WhatsApp u svoj rad implementira AI.

S obzirom na sve veću integraciju AI značajki unutar servisa komunikacije, jedan od popularnijih ideja ide u smjeru Umjetne Inteligencije. WhatsApp.

WhatsApp i Instagram ne rade – Meta ponovno ima problem

Kao jedan od vodećih servisa za razmjenu poruka, sada je na putu da unaprijedi korisničko iskustvo kroz integraciju AI chatbota. Ova nova funkcionalnost, koju trenutno testira Meta, predstavlja značajan korak ka daljnjem razvoju aplikacije.

WhatsApp za Android uvodi novu navigacijsku traku

AI chatbotovi polako, ali sigurno, infiltriraju se u svaki aspekt našeg digitalnog života, a WhatsApp nije iznimka. Meta, kompanija koja stoji iza WhatsAppa, trenutno provodi testiranje Meta AI chatbota unutar najnovije verzije aplikacije za iOS i Android.

1 20

Ovaj test je ograničen na korisnike koji koriste engleski jezik u WhatsAppu i dostupan je samo u odabranim zemljama, poput Indije, ali za ograničen broj ljudi. Očekuje se da će se ovaj test proširiti na globalnoj razini u budućnosti.

WhatsApp donosi mogućnost izmijene boje na iOS platformi

Meta AI je integriran u WhatsApp na nekoliko načina. Za neke korisnike, Meta AI se pojavljuje u traci za pretraživanje, dok drugi mogu pristupiti putem nove ikone Meta AI u gornjem desnom kutu sučelja, pored gumba kamere i gumba za novi razgovor.

1

Funkcionalnost Meta AI-a slična je drugim chatbotovima na tržištu, omogućujući korisnicima postavljanje pitanja i dobivanje odgovora.

WhatsApp za iOS donosi mogućnost slanja datoteka do 2GB

Kada korisnici dodirnu traku za pretraživanje sa Meta AI omogućenim, mogu dobiti nekoliko nasumično generiranih prijedloga o tome što mogu pitati, ali imaju slobodu postavljati bilo koja pitanja po želji. Ovaj pristup pruža korisnicima mogućnost da istražuju mogućnosti Meta AI-a na intuitivan način.

tekst1sl1

Jedno od pitanja koje se postavlja jest može li WhatsApp ići korak dalje i integrirati chatbot izravno u korisničke razgovore, slično Skypeu, uzimajući u obzir visoke standarde šifriranja od kraja do kraja.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Za sada, implementacija Meta AI chatbota ograničena je na traku za pretraživanje, ali postoji mogućnost da će se ova funkcionalnost proširiti kako bi omogućila integraciju chatbota u same razgovore.

tekst2sl5

Ova inicijativa Meta AI chatbota u WhatsAppu predstavlja intrigantan razvoj u području AI-a i komunikacijskih tehnologija. Dok korisnici budu istraživali mogućnosti ove nove značajke, bit će zanimljivo pratiti kako će se ona dalje razvijati i integrirati u svakodnevno korištenje WhatsAppa.

Najčitanije