Banner
ff 6

Povučen One UI 6.1 za S22!

Jučer smo pisali kako je nadogradnja One UI 6.1 dostupna, dok danas donosimo vijest kako je ista povučena za Galaxy S22 seriju.

Jučer smo podijelili radosne vijesti s vlasnicima Samsung Galaxy S22, S21 i Galaxy Z Flip/Fold serije 3 i 4 o dolasku nadogradnje One UI 6.1. No, danas moramo prenijeti manje sretne novosti o istom ažuriranju, posebice za vlasnike Galaxy S22 serije. Samsung je, izgleda, brzo povukao One UI 6.1 ažuriranje za te modele zbog tehničkih problema.

Samsung One UI 6.1 na S21 i S22

Prema izvješćima, Samsung je možda pauzirao uvođenje ažuriranja nakon što su se neki korisnici Galaxy S22, S22+ ili S22 Ultra modela suočili s ozbiljnim poteškoćama.

2 6

Problemi uključuju nemogućnost pokretanja ili otključavanja uređaja nakon instalacije nadogradnje. Ovo je navodno dovelo do odluke o privremenom prekidu distribucije softvera kako bi se izbjegle daljnje komplikacije.

Samsung One UI 6.1 na 8,8 milijuna uređaja

Zanimljivo, izvještaji korisnika s korejskih Samsung zajednica, gdje je ažuriranje prvo pušteno, ne odražavaju iste probleme. Čini se da korisnici u Koreji nisu iskusili slične poteškoće, što stavlja u pitanje širinu i opseg problema. Unatoč tome, oni koji nisu instalirali najnoviju verziju One UI 6.1 možda će željeti pričekati dok se situacija ne razjasni.

ff 6

 

Samsung još uvijek nije službeno potvrdio pauziranje nadogradnje ni priznao postojanje problema, pa stoga nije definitivno potvrđeno da je ažuriranje zaista povučeno.

Samsung One UI 6.1.1 raspolagat će s AI videom

Međutim, vlasnici Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra koji razmišljaju o ažuriranju trebali bi biti oprezni i možda odgoditi instalaciju dok se ne objave dodatne informacije.

4 1

Vlasnici ostalih uređaja iz serija Galaxy S21, Z Fold 4, Fold 3, Flip 4 i Flip 3 također bi trebali razmotriti zadržavanje trenutne verzije One UI 6.0.

Samsung Galaxy S25 Ultra dijelit će bateriju s prethodnikom zbog smanjenja troškova proizvodnje

Problemi s pokretanjem ili otključavanjem nisu rijetkost nakon velikih softverskih ažuriranja, a česti ishod može biti potreba za vraćanjem uređaja na tvorničke postavke.

NASLOVNA 1

Budući da ažuriranje One UI 6.1 za Galaxy uređaje prije 2023. još uvijek nije objavljeno izvan Koreje, postoji prilika za Samsung da stavi stvari pod kontrolu prije nego što problemi postanu šire rasprostranjeni.

Umjetna inteligencija u fokusu: Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih kućanskih uređaja te audio i video opreme

Ova situacija može značiti da će objava ažuriranja biti odgođena za nekoliko dana ili čak tjedana, dok se ne osigura stabilnost i funkcionalnost softvera za sve korisnike.

Najčitanije