Banner
1 5

WhatsApp pruža filtere za chat razgovore

Nakon donođenja AI značajki, WhatsApp ide ka filterima za razgovore.

WhatsApp, popularna aplikacija za razmjenu poruka, kontinuirano teži poboljšanju korisničkog iskustva kroz inovativne značajke. Nedavno su uvedeni novi filtri za chat, dizajnirani kako bi olakšali korisnicima brzo pronalaženje i organiziranje razgovora.

WhatsApp ide ka implementaciji AI chatbota

Ova funkcionalnost, predstavljena s ciljem efikasnosti i jednostavnosti, omogućava korisnicima da svoje chatove filtriraju pomoću tri jasno označena filtra: “Svi”, “Nepročitani” i “Grupe”.

1 5

Prvi od navedenih filtara, “Svi”, omogućuje korisnicima da na jednom mjestu vide sve svoje razgovore. Ova opcija je osnovna i prikazuje kompletan pregled komunikacije, bez obzira na to je li poruka pročitana ili ne, ili pripada li nekoj grupi.

WhatsApp za Android uvodi novu navigacijsku traku

Drugi filter, “Nepročitani”, specifično je koristan za one koji žele brzo vidjeti sve razgovore s nepročitanim porukama. Ovaj filter segmentira sve chatove u kojima postoje nove poruke koje korisnik još nije vidio, ili one razgovore koje je korisnik namjerno označio kao nepročitane kako bi ih kasnije ponovno pregledao.

ff 3

Posljednji filter, “Grupe”, korisnicima omogućuje da izravno pristupe svojim grupnim razgovorima. To uključuje i podgrupe unutar većih zajednica, što je posebno korisno u kontekstu organizacijske komunikacije ili razgovora unutar velikih grupa prijatelja ili obitelji.

WhatsApp i Instagram ne rade – Meta ponovno ima problem

WhatsApp tvrdi da je njihova misija učiniti otvaranje aplikacije i pronalaženje odgovarajućeg razgovora “brzim, besprijekornim i jednostavnim”.

2

Ovi novi filtri su direktni odgovor na tu misiju, pružajući korisnicima alat koji značajno smanjuje potrebu za dugotrajnim listanjem kroz razgovore u potrazi za specifičnim sadržajem.

WhatsApp će koristiti Google Drive za pohranu podataka

Kroz ove filtre, korisnik može efikasno upravljati svojim vremenom i pažnjom, koncentrirajući se na razgovore koji zahtijevaju njihovu neposrednu pažnju ili one koje planiraju detaljnije pregledati.

1

Inicijativa za uvođenje ovih filtara započela je danas, a očekuje se da će biti dostupna svim korisnicima WhatsAppa u nadolazećim tjednima. Proces distribucije nove funkcionalnosti bit će postupan, čime se osigurava stabilnost i performanse aplikacije dok se nova značajka implementira među sve korisnike.

WhatsApp donosi mogućnost izmijene boje na iOS platformi

Osim praktične primjene, ovi filtri također odražavaju WhatsAppovu posvećenost pružanju korisničkog iskustva koje poštuje vrijeme i potrebe njegovih korisnika.

1

S obzirom na to da WhatsApp služi kao primarna komunikacijska platforma za milijarde korisnika širom svijeta, mogućnost efikasne organizacije i pristupa razgovorima nije samo pitanje udobnosti, već i neophodnost.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Uvođenje ovih novih filtara za chat svjedoči o WhatsAppovoj predanosti inovacijama koje svojim korisnicima pružaju kontrolu, efikasnost i jednostavnost korištenja.

tekst1sl1

Također, postavlja temelje za buduće unapređenje funkcionalnosti koje će nastaviti oblikovati način na koji svijet komunicira u digitalno doba.

Najčitanije