Banner
Honor Magic6 Lite 4

HONOR: prvi u Q1 na kineskom tržištu

Honor i dalje raste, zahvaljujući vrlo dobroj Magic6 seriji mobitela. Sada su se pohvalili - u prvom kvartalu su broj jedan na kineskom tržištu mobitela

Globalni tehnološki brend HONOR proslavio je završetak prvog kvartala ove godine s odličnim rezultatima. Kako piše International Data Corporation (IDC), HONOR je u prvom kvartalu 2024. u Kini zauzeo prvo mjesto na tržištu pametnih telefona.  

HONOR se pozicionirao na prvom mjestu, zahvaljujući svom dobro zaokruženom portfelju proizvoda i Magic6 seriji koja dolazi s popularnim AI značajkama“, istaknuo je Arthur Guo, viši istraživački analitičar iz IDC-a.  

HONOR zauzeo prvo mjesto na kineskom trzistu pametnih telefona

Tijekom intervjua za medije, Antonio Wang, potpredsjednik IDC-a, novinarima je istaknuo kako tržišni udio HONOR-a (veleprodajna cijena ≥600 USD) u Kini brzo raste, a isporuke su na godišnjoj razini porasle za 123,3% u prvom tromjesečju 2024.

Tržišni udio HONOR-ovih preklopnih uređaja rangiran je među TOP 2 u Kini u prvom tromjesečju 2024., te je time potaknut rast na cjelokupnom Andorid tržištu.

Također, isporuka Magic6 serije pametnih telefona u prvom je tromjesečju premašila kombinirane isporuke prethodne generacije u prva dva tromjesečja, zahvaljujući naprednim AI funkcijama. 

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.honor.com/hr/   

Najčitanije