Banner
2 35

Blackview Hero 10 biti će najjeftiniji sklopivi telefon za samo 399€

Blackview Hero 10, najavljen za svibanj po cijeni od 399 eura (425 dolara), uskoro će preuzeti titulu najpovoljnijeg sklopivog pametnog telefona od Nubia Flipa, koji je lansiran u veljači za 499 dolara.

U veljači je svijetu predstavljen Nubia Flip, oglašavan kao najpovoljniji sklopivi pametni telefon na tržištu, s uvodnom cijenom od samo 499 dolara.

Samsung Galaxy S25 i napredna Google Gemini AI tehnologija

Međutim, čini se da će njegova dominacija kao najjeftinijeg biti kratkog vijeka, jer se očekuje da će Blackview u svibnju lansirati model Hero 10 po cijeni od 399 eura, što je ekvivalentno otprilike 425 dolara prema trenutnom tečaju.

TikTok sve bliži potpunoj zabrani

Iako se cijene mogu razlikovati po regijama, jasno je da će Blackview Hero 10 biti povoljniji od Nubia Flipa, a također dolazi u sklopivom formatu.

Apple (ipak) dozvolio igranje retro igara na iPhone-u

Ovo je doba kada su pristupačni sklopivi telefoni postali stvarnost, a ne samo san. Naravno, po tako niskoj cijeni, specifikacije nisu na razini najviše klase, ali su ipak pristojne s obzirom na nekoliko neizbježnih kompromisa.

Blackview Hero 10 opremljen je 6,9-inčnim glavnim fleksibilnim AMOLED zaslonom s rezolucijom od 1080×2560 piksela i stopom osvježavanja od 60 Hz, što Blackview ističe kao faktor koji pomaže u održavanju niske cijene. Kad je otvoren, uređaj je debljine 8,8 mm i teži 198 grama.

5 razloga za kupnju Samsung Galaxy S24 Ultra telefona

Što se tiče kamere, glavna stražnja kamera nudi rezoluciju od 108 MP, uz ultraširoku kameru od 8 MP. Za selfije, Hero 10 je opremljen s 32 MP kamerom.

1 46

Uređaj pokreće MediaTekov čipset Helio G99, koji ne podržava 5G, pa su korisnici ograničeni na 4G mreže. Hero 10 dolazi s 12 GB RAM-a i 256 GB interne memorije.

A1 svojim korisnicima šalje obavijesti o poskupljenju od 6,9%

Međutim, telefon će raditi na Androidu 13, što bi moglo biti problematično s obzirom na to da je Android 14 već lansiran prethodne jeseni.

4 16

Uređaj također podržava brzo punjenje od 45W, iako Blackview nije otkrio kapacitet baterije, što sugerira da možda nije posebno velik.

2 35

Za usporedbu, Nubia Flip nudi stopu osvježavanja od 120 Hz, koristi snažniji Snapdragon 7 Gen 1 SoC koji podržava 5G, ali dolazi s glavnom kamerom niže rezolucije te s manje RAM-a i interne memorije.

YouTube na Androidu prelazi na AV1 kodek – ipak to neće biti dobro za autonomiju baterije

Izbor između ovih dviju opcija ovisi o tome koje karakteristike korisnik osobno smatra važnijima.

5 9

Što se operativnog sustava tiče, Nubia Flip također koristi Android 13, stoga to nije presudan faktor pri odabiru između dva modela.

3 29

U konačnici, tržište sklopivih telefona postaje sve pristupačnije, nudeći zanimljive opcije za korisnike koji žele uživati u novitetima tehnologije bez prekomjernog troška.

Apple vs. EU: Od Svibnja odobrava NFC plaćanje i izvan Apple Pay-a

S obzirom na različite specifikacije i cijene, korisnici će morati pažljivo razmotriti što je za njih prioriteto pri odabiru svog idućeg sklopivog telefona.

Najčitanije