Banner
FF44 2

Samsung Galaxy S25 i napredna Google Gemini AI tehnologija

Samsung radi na drugoj generaciji Gemini Nano za Galaxy S25 seriju, s očekivanjima poboljšanih AI performansi i naprednih mogućnosti u usporedbi s prethodnom serijom.

Pametni telefoni serije Samsung Galaxy S24 predstavili su inovativni skup funkcija pod nazivom Galaxy AI, koji uključuje paket GenAI značajki kao što je “Circle to Search” (CtS).

Samsung Galaxy Z Flip 6 na Geekbenchu ističe Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy

Ove funkcije omogućavaju korisnicima lakše obavljanje raznih zadataka uz pomoć Googleove tehnologije Gemini Nano.

Samsung Galaxy S25 modeli ipak sa Exynos i Snapdragon čipovima

Ova tehnologija predstavlja najmanju i najlakšu verziju Gemini platforme, posebno dizajniranu za rad na mobilnim uređajima poput telefona i tableta.

Samsung Galaxy S25 imati će 6,36″ zaslon

Ključna prednost Gemini Nano je što omogućuje GenAI sposobnosti bez potrebe za internetskom vezom.

1 14

Nedavne izjave iz Samsunga ukazuju na značajne pomake u razvoju ove tehnologije. Chulmin Jo, korporacijski potpredsjednik odjela System LSI u Samsung Semiconductoru, potvrdio je da je započet rad na implementaciji druge generacije Gemini Nano tehnologije u nadolazeće pametne telefone Galaxy S25.

5 razloga za kupnju Samsung Galaxy S24 Ultra telefona

Ove informacije su objavljene putem južnokorejskog portala Daum. Jo je dodatno najavio da će se sljedeći tjedan održati sastanak s predstavnicima Googlea kako bi se raspravljalo o detaljima ove suradnje.

FF44

Za sada, iz Googlea nema službenih informacija o drugoj generaciji Gemini Nano. To je prvi put da se spominje ova napredna verzija, što pokreće nagađanja o mogućim poboljšanjima koje bi mogla donijeti. Izjava Samsunga potvrđuje dvije ključne točke.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Prvo, evidentno je da Google radi ili je već razvio drugu generaciju Gemini Nano tehnologije, koja bi trebala pružiti unaprijeđene GenAI performanse.

bb1

Drugo, očekuje se da će pametni telefoni serije Galaxy S25 biti opremljeni poboljšanim GenAI sposobnostima u usporedbi s prethodnim modelima serije Galaxy S24.

Samsung i Qualcomm demonstrirali 20% veću brzinu za 5G

Ova suradnja između Samsunga i Googlea naglašava trend u tehnološkoj industriji prema integraciji naprednijih umjetne inteligencije u mobilne uređaje, omogućujući korisnicima sofisticiraniju i intuitivniju interakciju s tehnologijom.

ff33

Očekivanja su visoka, a industrija i korisnici jednako su zainteresirani za nadolazeće objave koje bi mogle dodatno definirati budućnost mobilne tehnologije.

Samsung Galaxy M55 stigao na Europski kontinent s cijenom od 169€

Kako se približava datum predstavljanja serije Galaxy S25, zajednica s nestrpljenjem iščekuje više detalja o specifikacijama i novim mogućnostima koje će nova generacija Gemini Nano donijeti u svijet pametnih telefona.

Najčitanije