Banner
1 1

Assassin’s Creed Mirage dolazi na iPhone

Ubisoft je najavio da će njegova popularna igra Assassin's Creed Mirage biti dostupna za preuzimanje na iPhone i iPad uređajima od 6. lipnja, nakon prvotne najave tijekom Appleovog iPhone 15 događaja

Ubisoft je službeno objavio da će njegova igra Assassin’s Creed Mirage biti dostupna za preuzimanje na uređajima iPhone i iPad počevši od 6. lipnja ove godine.

iPhone 16 serija – ovo je povratak u prošlost (modeli pred nama)

Ova vijest stiže nakon prve prezentacije igre na događanju za lansiranje iPhonea 15 koje je održano u rujnu prošle godine. Tada je najavljeno da će igra biti objavljena “početkom sljedeće godine”, no izgleda da je došlo do manjeg kašnjenja u planovima.

6 trikova koji vaš iPhone pretvaraju u odličan fotić

“Izuzetno smo zadovoljni što možemo najaviti da je Ubisoft Sofia bio odgovoran za donošenje Assassin’s Creed® Mirage na platforme iPhone i iPad.

iPhone 17 Plus imati će manji zaslon, ističu glasine

Naši timovi su uložili veliki trud u prilagodbu igre za dodirne ekrane, s ciljem osiguravanja intuitivnog, ugodnog i angažirajućeg iskustva igranja,” izjavljeno je u objavi tvrtke na LinkedInu.

1 1

Assassin’s Creed Mirage predstavlja najnoviji naslov u dugogodišnjoj franšizi Assassin’s Creed, koja traje već gotovo dva desetljeća. Originalno lansiran za konzole i računala u listopadu prošle godine, Mirage sada označava prvi put da je jedna glavna igra serije dostupna i za mobilne uređaje.

Apple najavio WWDC 2024. za 10.-14.06.2024.

Unatoč tome što su druge igre najavljene na istom događaju, kao što su Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake i Death Stranding Director’s Cut, objavljene prema planu, lansiranje Miragea bilo je pomaknuto kako bi se vjerojatno uskladilo s WWDC 2024 događanjem.

Što nam donose Apple iPad Pro i iPad Air za 2024. godinu

Assassin’s Creed Mirage će biti kompatibilan s modelima iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max, kao i sa svim iPadima koji koriste M1 čip i novije verzije. Za sada nije objavljena informacija o kompatibilnosti igre s Mac uređajima koji koriste M-seriju čipova.

Apple 07.05.2024. predstavlja nove iPad Pro i Air modele

Igra je već dostupna za prednarudžbu u App Storeu, što znači da korisnici mogu unaprijed odabrati opciju za preuzimanje. Tako će igra automatski biti preuzeta na njihove uređaje čim postane dostupna 6. lipnja.

Apple Watch X – puki render ili moguća stvarnost

Iako je preuzimanje igre besplatno, puni pristup igri može se otključati kupovinom unutar aplikacije. Trenutno se u App Storeu kao datum dostupnosti navodi 10. lipnja, no nije jasno je li riječ o grešci na strani Applea ili Ubisofta.

Apple iPhone SE 4 – Notch, OLED zaslon, Face ID – kada stiže?

Ovo predstavlja značajan korak za Ubisoft u pružanju svojih popularnih naslova na mobilnim platformama, čime se otvaraju nove mogućnosti za pristup široj publici i iskorištavanje potencijala najnovije tehnologije u mobilnim uređajima.

Najčitanije