Banner
Galaxy S21 FE 2

Samsung One UI 6.1 na S21 i S22

Jučer smo govorili kako One UI 6.1 pokreće 8,8 milijuna uređaja a danas je došao na Galaxy S22 seriju i Galaxy Z Flip/Fold 4. i 3. generaciju.

Jučer smo pisali o novostima vezanim za One UI 6.1, kojim već upravlja 8,8 milijuna modela Samsung Galaxy telefona. Važno je napomenuti da ova brojka ne uključuje Galaxy S24 seriju koja dolazi s unaprijed instaliranim sustavom.

Danas, međutim, imamo odlične vijesti za vlasnike Galaxy S22, kao i za korisnike Galaxy Z Flip/Fold 3 i Galaxy Z Flip/Fold 4 modela. Naime, One UI 6.1 je postao dostupan za ove modele.

Samsung One UI 6.1 na 8,8 milijuna uređaja

Današnji dan predstavlja značajan trenutak za najnoviju verziju Samsungovog Android skina.

Prije ovog ažuriranja, One UI 6.1 već je bio instaliran na gotovo 9 milijuna uređaja, a očekuje se da će ta brojka rasti tijekom sljedećih nekoliko tjedana.

ff 6

Razlog tome je što je Samsung danas započeo s implementacijom niza ažuriranja za One UI 6.1.

Nova verzija sustava sada je dostupna za cijelu obitelj Galaxy S22, Galaxy S21 seriju, Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Flip3, Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Fold3.

Samsung najavljuje snažan rast dobiti i inovacije u nosivim uređajima za 2024.

Iako se radi o velikom broju uređaja, vrijedi napomenuti da je, barem za sada, uvođenje ograničeno na Južnu Koreju.

Međutim, iskustvo pokazuje da Samsungova ažuriranja obično brzo postanu dostupna globalno.

4 1

Zanimljiva dodatna vrijednost jest da, iako smo očekivali da će serije Galaxy S22, Fold4 i Flip4 primiti Galaxy AI značajke koje su prvi put predstavljene s obitelji Galaxy S24 u siječnju, sada vidimo da čak i modeli Galaxy S21, Flip3 i Fold3 dobivaju određeni podskup tih značajki.

To je izvrsna vijest jer pokazuje Samsungovu posvećenost širenju svojih inovacija na širi raspon uređaja.

Samsung Galaxy S25 Ultra dijelit će bateriju s prethodnikom zbog smanjenja troškova proizvodnje

Primjerice, linija Galaxy S21 dobiva podršku za značajku “Circle to Search”, što je jedna od najprominentnijih funkcija cijelog Galaxy AI paketa.

Galaxy Z Flip3 također dobiva tu značajku, dok Galaxy Z Fold3 ide korak dalje uključivanjem AI generiranih pozadina, sažimanja web stranica i bilješki, automatskih predložaka u Samsung Notes, prijevoda u realnom vremenu, prijedloga za uređivanje slika, generativnog uređivanja uz pomoć AI-a, načina tumača i transkripcije glasa u Snimaču glasa.

1 15

Serije Galaxy S22, Fold4 i Flip4, s druge strane, primaju sve Galaxy AI značajke, što je neko vrijeme bilo neizvjesno.

Samsung One UI 6.1.1 raspolagat će s AI videom

Ove inovacije demonstriraju Samsungovu ambiciju da do kraja godine ima više od 100 milijuna uređaja opremljenih Galaxy AI tehnologijom, što uključuje i nadolazeće lansiranje modela Galaxy Z Fold6 i Z Flip6, kao i sve uređaje iz serije Galaxy S24 koji su već na tržištu.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Ova strategija ne samo da potvrđuje Samsungovu predanost inovacijama, već i njihovu želju da te inovacije učine dostupnima širokom spektru korisnika širom svijeta.

Najčitanije