Banner
Huawei 1

Top 5 stvari koje morate znati o AppGalleryju

Huawei je napravio impresivan posao s AppGallery trgovinom aplikacija. Popunjenost aplikacijama je na zavidnom nivou, uključivo domaće aplikacije. Zapravo, danas je gore sve što će 95% korisnika ikada trebati...

Huawei je nedavno predstavio najnoviji uređaj iz Huawei nova serije pametnih telefona. Riječ je o nova 9 SE pametnom telefonu modernog dizajna s inovativnim značajkama i četverostrukim sustavom kamera koji potiče razvoj kreativnosti i svim generacijama pruža uživanje u fotografiji.

Osim zavidnog izgleda i svestranih performansi kamere, nova 9 SE dolazi s unaprijed učitanom AppGallery trgovinom, službenom Huaweijevom platformom za preuzimanje aplikacija, koja sadrži najpopularnije globalne i lokalne aplikacije, a mi vam donosimo 5 najvažnijih stvari koje morate znati o njoj.

  1. Broj korisnika raste iz dana u dan

AppGallery je prva prava alternativa dosadašnjem standardu u zadnjih nekoliko godina, a otkako je predstavljena, trgovina pokazuje impresivan rast broja korisnika, s više od 730 milijuna mjesečno aktivnih korisnika u svijetu, što je porast od 10% u odnosu na prošlu godinu.

  1. Globalne aplikacije

U AppGalleryju možete pronaći velik broj najpopularnijih globalnih i lokalnih aplikacija kao što su Viber, Telegram, Snapchat, Deezer, Tidal, Booking.com, Amazon, Revolut i druge.

Financije Huawei

Na AppGalleryju ćete pronaći popularne alate za produktivnost Microsoft Office aplikacije, ali i najbrže rastuću društvenu mrežu na svijetu TikTok, gdje će se snimke korisnika nova 9 SE pametnog telefona posebno istaknuti zahvaljujući kreativnim značajkama četverostrukog sustava kamere.

  1. Lokalne aplikacije

U AppGalleryju su dostupne i brojne lokalne aplikacije pa ne morate brinuti o tome hoćete li pronaći aplikaciju svojeg mobilnog operatera, kao ni banke, obzirom da je Huawei osigurao njihovu prisutnost u svojoj trgovini. Također, aplikacije najčitanijih medija u Hrvatskoj također su dostupne kroz AppGallery.

Nagradivana aplikacija Moovit odsad dostupna hrvatskim korisnicima u Huawei AppGallery trgovini 3

Aplikacije su segmentirane na ukupno 18 kategorija, uključujući vijesti, društvene mreže, zabavu i još mnogo drugih, a sve ih se može pretraživati jednostavnim i nesmetanim pregledom. Treba napomenuti i da Huawei neprestano proširuje ponudu dostupnih aplikacija.

  1. Quick Apps

AppGallery je uveo i novo iskustvo korištenja aplikacija bez instalacije – Quick Apps, koje koriste petinu kodova u odnosu na Android aplikacije, čime zauzimaju manje memorijskog prostora. Korisnici mogu koristiti više od 2.000 Quick Apps, umjesto 20 izvornih aplikacija sa svega 1 GB prostora.

  1. Jednostavno pretraživanje aplikacija

Ako korisnici ne mogu pronaći neku aplikaciju, sve što trebaju napraviti je poslati željeno ime aplikacije na Wishlist. Nakon što ju postavi tamo, korisnik će dobiti obavijest jednom kad ona postane dostupna. Također, aplikacije je moguće potražiti i na službenim stranicama aplikacije.

U Huawei AppGallery tijekom studenog stigle mnoge nove aplikacije 1

Huawei ulaže velike napore u svakodnevno dodavanje novih aplikacija u svoju trgovinu, a posebnu pažnju obraća na lokalne aplikacije. Ipak, ako svoju omiljenu aplikaciju ne pronađete u AppGalleryju, možete ju instalirati na neki od druga dva načina navedenih u videu.

Huawei proizvodi i usluge

Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

nova 9 SE 1

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

Najčitanije