Banner
2 2

Lancia Ypsilon za 34.900€

Lancia, tradicionalni talijanski proizvođač automobila, predstavio je svoj redizajnirani model Ypsilon za 2024. godinu, koji uključuje napredne hibridne i potpuno električne pogonske opcije, omotane u karakterističan talijanski dizajn.

Lancia, renomirani talijanski proizvođač automobila, ulazi u novu eru s predstavljanjem elektrificiranog redizajna svog modela Ypsilon za 2024. godinu.

Audi Q6L e-tron – s dosegom od 700km

Ovaj model dolazi s različitim pogonskim opcijama, uključujući fleksibilan hibridni pogon i potpuno električnu verziju visokih performansi, sve upakirano u atraktivan talijanski dizajn. Nakon kratkog iščekivanja, proizvodnja ovog modela je započela, a narudžbe su već otvorene u Italiji.

1

Klijenti mogu birati između tri različite konfiguracije Ypsilona, s opcijama hibridnog ili potpuno električnog pogona. Osnovni model, jednostavno nazvan Novi Lancia Ypsilon, odlikuje se modernom elegancijom i tvrtka ga pozicionira kao idealan izbor za mlade vozače koji žele uživati u talijanskom stilu bez prekomjernog troška.

Mazda EZ-6 – potpuno električni model za Kinesko tržište

Za one koji traže vrhunac luksuza, tu je Ypsilon LX, koji stavlja naglasak na luksuz i naprednu tehnologiju. Najprestižnija verzija, Ypsilon Edizione Cassina, predstavlja vrhunac talijanskog dizajna i komfora.

2 2

Kupci koji traže izuzetnu vožnju s nultom emisijom mogu odabrati potpuno električni Ypsilon s motorom od 156 konjskih snaga (115 kW) i baterijom od 51 kWh, koji nudi vodeće performanse u svom segmentu.  S dometom do 403 km po WLTP kombiniranom ciklusu i opcijama brzog punjenja, ovaj model obara zabrinutost za autonomiju vožnje.

BMW osvježio i4 za 2025. godinu

Redizajnirani Ypsilon vizualno ostaje vjeran Lancijinom naslijeđu, sa svojom prepoznatljivom rešetkom i suvremenom LED rasvjetom koja mu daje izražajan vizualni identitet.

3 1

Unutrašnjost nastavlja talijansku tradiciju dizajna, s fokusom na kvalitetu materijala i završnu obradu. Posebno izdanje, Ypsilon Edizione Cassina, rezultat je jedinstvene suradnje s renomiranom talijanskom markom namještaja Cassina.

Tesla Model 3 Performance – 510 konja, 3.1s do stotke!

Ovo izdanje transformira interijer automobila u sofisticiranu “dnevnu sobu” na kotačima, koristeći održive materijale i izuzetno kvalitetnu izradu koja odražava Lancijinu predanost inovacijama i eleganciji.

U kontekstu cijena, Lancia nastoji ponuditi pristupačan premium automobilizam. Osnovni hibridni model počinje s cijenom od 24.900 eura, dok potpuno električna verzija započinje s znatno višom cijenom od 34.900 eura.

Novi Opel Grandland najavljen – s dometom do 700km

Da bi ublažila financijski pritisak na kupce, Lancia nudi privlačne opcije financiranja, uključujući i povoljne mjesečne rate. Potpuno novi električni Ypsilon dostupan je već za 150 € mjesečno, ali uz početni depozit od gotovo 10.000 € i završnu uplatu od skoro 18.500 €.

Citroen predstavlja novi C3 Aircross: Veći, oštriji i ekološki prihvatljiviji

Za one koji cijene stil, performanse i tehnologiju, Lancia Ypsilon za 2024. godinu predstavlja privlačan izbor među gradskim automobilima, posebno na sve konkurentnijem tržištu električnih vozila.

Najčitanije