Banner
10 1

HTC U24 Pro – povratak legende

Nekada znani kao pionir pametnih telefona, sada ne postoji. Ipak dolazak HTC U24 Pro modela svima nam izmami osmjeh na lice.

HTC, nekadašnji pionir u proizvodnji Android pametnih telefona, usprkos smanjenoj vidljivosti na tržištu, nastavlja svoju proizvodnju. Iako je njegova prisutnost manje izražena u odnosu na prethodne godine, HTC je i dalje aktivan sudionik u industriji.

HTC U23 Pro 5G predstavljen – 120Hz, 108MP i Snapdragon 8 Gen 1

Prošlog svibnja, tvrtka je predstavila model U23 Pro, a prema dostupnim informacijama, priprema se lansirati i njegovog nasljednika. Očekuje se da će novi model nositi naziv U24 Pro, što sugerira kontinuitet u njihovom sustavu imenovanja, usporediv s onim koji koristi Samsung u svojoj S seriji.

1

Nedavno su se pojavile informacije da je HTC U24 Pro uvršten u Google Play konzolu, što obično prethodi službenom predstavljanju koje bi moglo uslijediti u narednim tjednima.

HTC U23 Pro – idući flagship posrnulog giganta

Ovaj uređaj bio je primijećen i u Geekbench bazi podataka, te je već dobio certifikaciju od strane Bluetooth SIG-a, što dodatno naglašava njegovu skoru dostupnost.

Nokia je uskrsnula, dobili smo tri modela: 215 4G, 225 4G i 235 4G

Očekuje se da će HTC U24 Pro biti opremljen čipsetom Snapdragon 7 Gen 3, a dostupan će biti u varijanti s 12 GB RAM-a, iako postoji mogućnost i drugih konfiguracija.

Samsung One UI 6.1 već sada pokreće 8,8 milijuna uređaja

Za zaslon se navodi da će imati rezoluciju od 1080×2436 piksela te gustoću od 480 piksela po inču, a uređaj će iz kutije pokretati najnoviji Android 14.

2

Slika prikazana u Google Play konzoli obično daje preliminarni pogled na dizajn, a prema dostupnoj slici, U24 Pro će imati zakrivljeni zaslon s centralno pozicioniranom rupicom za selfie kameru. Tipke za napajanje i kontrolu glasnoće smještene su na desnoj strani uređaja.

Android 15 – kako radi Auracast i Bluetooth LE Audio, nova era dijeljenja zvuka

Najnovija Bluetooth certifikacija potvrdila je da uređaj podržava Bluetooth verziju 5.3. Iako su ovo sve informacije koje su trenutno dostupne, HTC bi mogao predstaviti U24 Pro u svibnju, slično njegovom prethodniku.

Huawei Watch Fit 3 – sve značajke i izgled uz cijenu od 180€

Očekuje se da će do tada biti objavljen veći broj detalja kroz razne curenja informacija i špekulacije. Stoga, za one zainteresirane za najnovije novosti iz HTC-a, savjetuje se da pratite nadolazeće objave.

Najčitanije