Banner
1 26

Samsung Galaxy Z Fold6 imat će iste kamere kao i prethodnik

Razočarenje. Možemo već sad reći, jer sve ono što se šuškalo "sada je palo u vodu".

Iako je još prerano sa sigurnošću tvrditi što točno Samsung planira za svoj sljedeći standardni sklopivi uređaj u stilu knjige, sve naznake upućuju na skromne nadogradnje u odnosu na prethodni model, Z Fold5.

Borba za “kralja pametnih telefona” između Applea i Samsunga i dalje traje

Prema dostupnim informacijama, Z Fold6 će zadržati slične dimenzije zaslona kao i njegov prethodnik, uz neznatne promjene u bateriji te neizmijenjenu brzinu punjenja, što bi moglo biti razočaravajuće za potrošače koji su očekivali značajnije unaprjeđenje. Nažalost, ni u području kamere neće biti značajnih hardverskih poboljšanja.

4 7
Render Samsung Galaxy Z Fold6 modela telefona !

Struktura uređaja ostaje nepromijenjena s istim rasporedom na stražnjoj, prednjoj strani i ispod zaslona. Ovo će vjerojatno razočarati mnoge entuzijaste koji su se nadali vidjeti inovacije u dizajnu i funkcionalnosti.

Samsung Galaxy Watch FE – na tržište vrlo skoro

Jedno od najvećih razočaranja je vjerojatna stagnacija u kvaliteti kamere. Umjesto da Samsung nadmaši konkurenciju i unaprijedi kameru na razinu koja bi konkurirala najboljim kamerama na tržištu, čini se da će se zadržati na sličnoj razini kao i prethodni model.

3 12
Render Samsung Galaxy Z Fold6 modela telefona !

To je još više problematično s obzirom na to da druge tvrtke kao što su Huawei i Vivo intenzivno rade na unaprjeđenju kamera na svojim sklopivim uređajima.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold FE – niz značajki ali i datum dolaska

Govoreći o potencijalnom Z Fold6 Ultra modelu, iako su detalji još uvijek tajnoviti, nadamo se da će donijeti brojne i značajne nadogradnje u odnosu na Z Fold6 i Z Fold5.

2 20

Očekuje se da će Ultra model imati ugrađenu S Pen, veću bateriju, veće zaslone i potencijalno kamere veće rezolucije. Ovo bi moglo biti presudno u nadmašivanju konkurencije i opravdanju cijene ovog premium uređaja.

Samsung reklamira Corning Gorilla Glass Armor na Galaxy S24 Ultra

S druge strane, čini se da će Z Fold6 donijeti tek skromne promjene u dizajnu i performansama. Očekuje se smanjenje debljine, težine i oblika uređaja, ali se isto tako očekuje poboljšanje sirovih performansi uz novi procesor Snapdragon 8 Gen 3.

1 26

Ipak, pitanje je hoće li ove skromne nadogradnje biti dovoljne da privuku trenutne vlasnike Z Fold5 na prelazak na novi model. S obzirom na mogućnost pojave Z Fold6 Ultra modela i agresivnu konkurenciju na tržištu sklopivih uređaja, Samsung se suočava s izazovom zadržavanja svoje pozicije na globalnoj sceni.

Samsung Galaxy S24 FE i bliže je nego što mislimo

Dok čekamo službene potvrde i više detalja o Z Fold6 i potencijalnom Ultra modelu, ostaje za vidjeti hoće li Samsung uspjeti zadovoljiti očekivanja korisnika i zadržati svoju konkurentnost na tržištu sklopivih uređaja.

Najčitanije