Banner
Galaxy Watch4 6

Samsung Galaxy Watch FE – na tržište vrlo skoro

Samsung svoju FE liniju uređaja uskoro planira obogatiti s sklopivim modelima (Flip, Fold) ali i s prvim FE pametnim satom.

Samsung radi na Galaxy Watch FE, što implicira da bi 2024. godina mogla donijeti najveće prilagodbe za FE model u odnosu na sve prethodne godine.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold FE – niz značajki ali i datum dolaska

Nedavno su se pojavile naznake o Galaxy Z Fold FE, Galaxy Z Flip FE i S24 FE modelima, što dodatno naglašava fokus kompanije na FE seriju. Prema dostupnim informacijama, Galaxy Watch FE će biti opremljen specifikacijama koje su vrlo slične onima koje su se mogle naći na Galaxy Watch4 modelu iz 2021. godine.

1 3

Ovo možda ne zvuči kao veliki pomak, no treba imati na umu da se kroz godine kontinuirano radi na unapređenju performansi i funkcionalnosti pametnih satova.

Samsung s Galaxy S25 serijom u fokus Exynos 2500 čipa stavlja AI

Prethodno su se pojavile glasine o lansiranju modela Galaxy Watch4 (2024), ali izgleda da je taj model preimenovan u Galaxy Watch FE. Očekuje se da će Watch FE biti dostupan pod brojevima modela SM-R866F, SM-R866U i SM-R866N na različitim tržištima, uz planirano globalno lansiranje.

Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic 6

Konkretni detalji o specifikacijama još nisu objavljeni, ali se očekuje da će biti vrlo slični onima na Galaxy Watch4, što implicira visokokvalitetnu izvedbu i niz funkcija koje su karakteristične za Samsungove pametne satove.

Samsung Galaxy S24 FE i bliže je nego što mislimo

Galaxy Watch FE će vjerojatno biti ponuđen po pristupačnijoj cijeni u odnosu na nadolazeću seriju Galaxy Watch7, što će ga učiniti privlačnom opcijom za korisnike koji traže visokokvalitetan pametni sat po povoljnijoj cijeni.

Galaxy Watch6 Classic

Analogija s Apple Watch SE-om na Apple platformi je prikladna; Galaxy Watch FE će biti Samsungova verzija pristupačnijeg pametnog sata namijenjenog korisnicima koji cijene kvalitetu, ali su svjesni svog budžeta.

Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) i “extra” autonomija baterije

Kada se razmatra Galaxy Watch FE, važno je uzeti u obzir kontekst tržišta nosive tehnologije. S obzirom na sve veći broj korisnika koji se okreću nosivim uređajima radi praćenja zdravlja, fitness aktivnosti i primanja obavijesti, postoji jasna potreba za širokim rasponom opcija koje zadovoljavaju različite potrebe i financijske mogućnosti korisnika.

Galaxy Watch6 Galaxy Watch6 Classic 1

U tom kontekstu, Galaxy Watch FE predstavlja logičan korak za Samsung, pružajući korisnicima pristup visokokvalitetnom pametnom satu koji istovremeno nudi pristupačnu cijenu.

Samsung Galaxy S23 modeli nisu dobili Ultra HDR – korisnici bijesni

U konačnici, Galaxy Watch FE se čini kao obećavajući dodatak Samsungovoj liniji pametnih satova. Iako možda ne donosi revolucionarne promjene u odnosu na prethodne modele, očekuje se da će pružiti pouzdanu izvedbu i bogatstvo funkcija po pristupačnoj cijeni.

Samsung Galaxy Watch6 Samsung Galaxy Watch6 Classic 1

Slijedom toga, može se očekivati da će Galaxy Watch FE privući široku publiku korisnika koji traže spoj kvalitete i pristupačnosti u svijetu nosive tehnologije.

Najčitanije