Banner
1 8
Ovo bi trebao biti Samsung Galaxy S24 FE (tvrde glasine)!

Samsung Galaxy S24 FE i bliže je nego što mislimo

Samo osam mjeseci nakon predstavljanja Galaxy S23 FE modela, čini se kako nas očekuje još jedan "Fan Edition" model.

Južnokorejski medij obavještava javnost o mogućem lansiranju Galaxy S24 FE modela od strane Samsunga ovog ljeta. Postoji nagovještaj da bi ova nova serija mogla biti predstavljena na predstojećem događaju Samsung Unpacked, koji je zakazan za sredinu srpnja.

Samsung i dalje donosi 25W punjenje na Galaxy Z Flip/Fold6 modele

Ovo bi označilo nastavak Samsungove strategije osvajanja tržišta putem redovitih inovacija i poboljšanja svojih flagship modela.

1 8
Ovo bi trebao biti Samsung Galaxy S24 FE (tvrde glasine)!

Galaxy S23 FE, prethodnik ovog potencijalnog modela, debitirao je u listopadu prošle godine s kombinacijom hardvera koja je izazvala određene sumnje i rasprave.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

No, s dolaskom Galaxy S24 FE, očekuje se da će Samsung iznova postaviti standarde i ponuditi napredniji proizvod koji će zadovoljiti potrebe zahtjevnih korisnika.

Accessory 2 LI

Prema najavama, Galaxy S24 FE će biti dostupan u verzijama opremljenim Snapdragon i Exynos procesorima, pružajući širok spektar opcija potrošačima diljem svijeta.

Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra postoji – na tržište krajem godine

Najnovije izvješće sugerira da bi Samsung mogao iznenaditi tržište lansiranjem Galaxy S24 FE ranije nego što je to bio slučaj s prethodnicima. Anapass, južnokorejska tvrtka, potpisala je ugovor za isporuku svog TED-a (Timing Controller Embedded Driver IC) za ovaj model, što dodatno potvrđuje mogućnost brzog lansiranja.

s24 1

S obzirom na to da se spominje lansiranje “ovog ljeta”, postoji implicitna naznaka da bi se Galaxy S24 FE mogao pojaviti na Samsungovom sljedećem Galaxy Unpacked događaju, gdje će se predstaviti uz ostale atraktivne proizvode kao što su Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Tab S10 i drugi.

Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) i “extra” autonomija baterije

Činjenica da bi Galaxy S24 FE mogao biti dostupan samo osam mjeseci nakon premijere Galaxy S23 FE, te šest mjeseci nakon osnovnog Galaxy S24 modela, ukazuje na Samsungovu brzu i kontinuiranu inovativnost u segmentu pametnih telefona. To također sugerira da će kompanija vjerojatno održati visoki tempo lansiranja novih proizvoda kako bi zadržala konkurentnost na tržištu.

s241

Međutim, postoji i mogućnost da Samsung samo predstavi Galaxy S24 FE na predstojećem događaju, odgađajući njegovo službeno lansiranje za kasniji dio godine.

Samsung Galaxy S25 modeli ipak sa Exynos i Snapdragon čipovima

Ovakav pristup bi omogućio tvrtki dodatno vrijeme za fine-tuning proizvoda i marketinšku strategiju, osiguravajući da novi model bude što privlačniji potrošačima.

s243

Kroz ovaj konstantni niz inovacija, Galaxy S24 FE bi mogao postati zaštitni znak Samsunga, nastavljajući tradiciju visokokvalitetnih proizvoda i tehnoloških dostignuća.

Vaš Samsung ne dobiva One UI 6.1 (AI) – vi i dalje imate AI

Koristeći najnoviju tehnologiju i hardver posljednje generacije, ovaj model će vjerojatno postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona, sprečavajući potkopavanje svog brenda.

s242

U konačnici, Galaxy S24 FE će vjerojatno biti još jedan korak naprijed u Samsungovoj misiji da dominira globalnim tržištem pametnih telefona.

Najčitanije