Banner
S24 Ultra 3

Samsung reklamira Corning Gorilla Glass Armor na Galaxy S24 Ultra

Što je to što čini "extra izdržljivom" Galaxy S24 Ultru? Odgovor je zasigurno Corning Gorilla Glass Armom.

Samsung Galaxy S23 modeli nisu dobili Ultra HDR – korisnici bijesni

Samsungov Galaxy S24 Ultra predstavlja vrhunski pametni telefon s nizom izvanrednih specifikacija, što nije iznenađenje s obzirom na visoka očekivanja korisnika.

Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) i “extra” autonomija baterije

Međutim, jedna osobina koja se ističe nad drugima je prisutnost Corningovog Gorilla Glass Armor-a na vrhu svog zaslona, što predstavlja značajnu inovaciju i potencijalno ključnu prodajnu točku za S24 Ultra.

012 handson galaxy s24ultra book4 ultra titaniumgray moonstonegray spen transcript assist

U novom videu na službenom YouTube kanalu Samsunga, sada je pravilno istaknuta važnost ovog izvanrednog stakla, čime se ispravlja nedostatak prethodne promocije.

Video je obogaćen prisustvom uglednih ličnosti poput Marquesa Brownleea, poznatog kao MKBHD, i Johna Baynea, višeg potpredsjednika Corninga za mobilnu potrošačku elektroniku. Ova suradnja naglašava tehničke aspekte i prednosti Gorilla Glass Armor-a na zaslonu S24 Ultra.

Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra postoji – na tržište krajem godine

Anti-refleksni premaz ovog stakla donosi impresivne koristi, posebno u uvjetima jakog sunčevog svjetla, smanjujući odsjaj za do 75%. To rezultira poboljšanom vidljivošću zaslona čak i u najsvjetlijim okruženjima, pružajući korisnicima neometano iskustvo korištenja.

S24 Ultra 1

Osim toga, staklo je četiri puta otpornije na ogrebotine u usporedbi s drugim tehnologijama zaslona, zahvaljujući inovativnom procesu izrade koji uključuje nanošenje specijalnih iona u nanometarskim slojevima.

Samsung s Galaxy S25 serijom u fokus Exynos 2500 čipa stavlja AI

Proizvodnja Gorilla Glass Armor-a odvija se u visoko kontroliranom okruženju s korištenjem naprednih tehnika poput vakuumskog taloženja, što rezultira staklom visoke čistoće i izuzetne izdržljivosti.

S24 Ultra 2

Ovaj proces izrade dijeli sličnosti s Samsungovim postupkom proizvodnje poluvodiča, što potvrđuje visoku tehnološku razinu i pažnju posvećenu detaljima.

Samsung Galaxy S24 FE i bliže je nego što mislimo

U cjelini, prisustvo Gorilla Glass Armor-a na Galaxyju S24 Ultra nije samo marketinški trik, već stvarna inovacija koja unapređuje korisničko iskustvo na više razina.

S24 Ultra 4

 

Kombinacija anti-refleksnog premaza i izdržljivosti stakla postavlja ovaj pametni telefon u ligu vlastite, čime se potvrđuje Samsungova posvećenost pružanju vrhunskih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe suvremenih korisnika.

Najčitanije