Banner
1 4

Samsung Galaxy Z Flip6 u raznim bojama

Novi Flip6 dolazi u raznim bojama koje se opisuju kao "glasne" ili "tihe", a karakterizira ga Snapdragon 8 Gen 3 SoC, proširena memorija od 12 GB RAM-a, poboljšan 6.7-inčni unutarnji zaslon s otpornijom šarkom, te poboljšane kamere i veći kapacitet baterije od 4,000 mAh, što čini ovaj uređaj atraktivnim za širok spektar korisnika.

Kako vratiti kategorije obavijesti na One UI 6.1

Očekuje se da će Samsung predstaviti svoj nadolazeći Galaxy Z Flip6 u srpnju, na posebno organiziranom Unpacked događaju. Uz njega, predstavit će se i Galaxy Z Fold6 te novi model Galaxy Ring.

Samsung Galaxy Ring – brojevi modela i njihove veličine

Nedavne informacije koje dolaze od Rossa Younga iz Display Supply Chain Consultants, koji je poznat po pouzdanosti svojih izvora, otkrivaju niz boja u kojima će se Galaxy Z Flip6 pojaviti.

Samsung Galaxy S24 FE na tržište bi trebao krajem godine

Nova paleta uključuje svijetlo plavu, menta zelenu, srebrnu, žutu, crnu, breskvastu i bijelu. Zanimljivo je da su prve četiri navedene boje opisane kao “glasnije”, dok su zadnje tri kategorizirane kao boje koje “smanjuju glasnoću”, prema Youngu.

Iako se ovakva kategorizacija može činiti neobičnom, ona ukazuje na marketinški pristup koji cilja na različite skupine potrošača. Primjerice, žuta kao “glasna” boja može privući one koji žele istaknuti svoj uređaj, dok crna i bijela, kao boje niže “glasnoće”, možda odražavaju klasičniji i suptilniji izbor.

Samsung Galaxy A55 recenzija

Bez obzira na boje, Galaxy Z Flip6 obećava biti vrlo atraktivan uređaj širokom spektru korisnika. Najavljen je sa Snapdragon 8 Gen 3 SoC, što je znatno unapređenje u odnosu na prethodne modele. Također, očekuje se da će imati veći 3.9-inčni zaslon u usporedbi s prethodnikom, kao i impresivnih 12 GB RAM-a.

2 2

Za razliku od vanjskog, unutarnji zaslon bi trebao biti 6.7 inča s poboljšanom šarkom, što sugerira poboljšanu izdržljivost i korisničko iskustvo. Glavna kamera će imati 50 MP, uz 12 MP ultraširoki senzor, što predstavlja značajan skok u kvaliteti fotografija.

Samsung Galaxy S25 i napredna Google Gemini AI tehnologija

Kapacitet baterije će također biti povećan na 4.000 mAh, što je više od 3.700 mAh koliko je imao Galaxy Flip5. Iako to možda i dalje nije impresivan kapacitet baterije u usporedbi s nekim drugim uređajima na tržištu, to je ipak poboljšanje koje bi moglo pridonijeti dužem trajanju baterije i boljem korisničkom iskustvu.

2 10

Samsung očigledno nastavlja svoju strategiju inovacija i diversifikacije u segmentu sklopivih telefona, težnjom da zadovolji kako estetske tako i tehnološke potrebe različitih korisnika.

Najčitanije