Banner
Huawei WATCH GT 4 SD 7
HuaweiWatchGT4#

Huawei Watch GT 4 i HarmonyOS 4.2

AKtualni Huawei Watch GT 4 dobio je HarmonyOS 4.2

Huawei je globalno pokrenuo implementaciju svoje najnovije verzije operativnog sustava, HarmonyOS 4.2, na model pametnog sata Watch GT 4.

Huawei na Watch 4 seriju satova dovodi HarmonyOS 4.2

Ovo ažuriranje donosi niz novih funkcija i poboljšanja dizajniranih za poboljšanje korisničkog iskustva na nosivim uređajima. Ipak, uprkos brojnim novitetima, neke ključne značajke koje su korisnici mogli očekivati nisu uključene u ovu verziju.

1 4

HarmonyOS 4.2 verzija 4.2.0.103 (C00M06) na Watch GT 4 uključuje nove TriRings dizajne lica sata, slično onima koji su predstavljeni u ažuriranju za model Watch Ultimate.

Huawei Pura 70 stize 22.5.

Ovi dizajni prikazuju korisnikov napredak kroz različite kategorije aktivnosti kao što su broj koraka, umjereno do visoko intenzivne vježbe i aktivni sati. Korisnici zainteresirani za isprobavanje novih lica sata mogu ih preuzeti iz trgovine Watch Face Store.

MKT WATCH GT 4

Dodatna značajka novog ažuriranja za Watch GT 4 uključuje obavijesti koje se generiraju kada sat detektira da se korisnik budi. U tom trenutku, korisniku se nudi mogućnost da potvrdi želi li zabilježiti događaj.

Huawei Watch Fit 3 – isti kao i Apple Watch

U bilješkama o izdanju istaknuto je da je korisničko iskustvo tijekom ažuriranja softvera znatno poboljšano, čime se olakšava proces instalacije novih funkcija.

WATCH GT 4 Silver 2

Međutim, slično kao i u slučaju ažuriranja za Watch Ultimate, izostale su neke od glavnih funkcija HarmonyOS-a 4.2, poput Health Glance 2.0. Trenutno nije jasno hoće li i kada će te značajke biti dostupne za Watch GT 4. Ukupna veličina trenutnog ažuriranja iznosi 49,70 MB i očekuje se da će se distribuirati u valovima na kompatibilne uređaje.

Apple Watch Ultra 3 – hardverski ništa novo

U svakom slučaju, korisnici mogu provjeriti dostupnost najnovijeg softvera putem aplikacije Huawei Health. Ovim pristupom Huawei nastoji osigurati da njegovi korisnici imaju najnovije i najučinkovitije alate za upravljanje svojim zdravljem i fitnessom, unatoč izostanku nekih očekivanih značajki u trenutnoj verziji.

Huawei WATCH GT 4 SD 7
HuaweiWatchGT4#

Ovo ažuriranje također potvrđuje Huaweijevu posvećenost inovacijama u području nosivih tehnologija i njihovu težnju da korisnicima pruže vrhunsku tehnologiju koja poboljšava svakodnevni život.

Najčitanije