Banner
6
SamsungGalaxyRing#

Samsung Galaxy Ring – brojevi modela i njihove veličine

Samsung Galaxy Ring, inovativni pametni prsten, uskoro će uzdrmati tržište s devet različitih veličina i tri boje.

Mnoštvo je detalja već otkriveno o Samsungovom Galaxy Ringu, a iako je do službenog predstavljanja još nekoliko mjeseci, očekuje se da će ovaj južnokorejski brend ozbiljno uzdrmati tržište pametnih prstenova.

Samsung Galaxy Ring neće biti kompatibilan s iOS platformom

GalaxyClub je nedavno otkrio različite brojeve modela nadolazećeg nosivog uređaja, potvrđujući time interes i rastuću pozornost prema ovom inovativnom proizvodu.

9
SamsungGalaxyRing#

Samsung je službeno potvrdio da će Galaxy Ring biti dostupan u devet različitih veličina i tri boje. Najnovije izvješće otkriva brojeve modela za te SKU-ove, uključujući SM-Q500, SM-Q501, SM-Q502, SM-Q505, SM-Q506, SM-Q507, SM-Q508 i SM-Q509.

Samsung Galaxy Ring na tržište dolazi zajedno s Galaxy Z Flip / Fold 6 modelima

Zanimljivo je da popis sadrži ukupno osam modela, što znači da jedna veličina još nije otkrivena. To bi moglo biti ili SM-Q503 ili SM-Q504. Ova nedostajuća varijanta mogla bi biti otkrivena kasnije, a pretpostavka je da neće biti značajno različita od ostalih modela, osim možda u veličini ili kapacitetu baterije.

11
SamsungGalaxyRing#

SM-Q500 bi mogao biti najmanji model s težinom od samo 2,3 grama, dok bi SM-Q509 mogao biti najveći s težinom od 2,9 grama. Ovo ukazuje na to da Samsung nastoji prilagoditi svoj proizvod širokom spektru korisnika, pružajući različite opcije koje mogu zadovoljiti individualne potrebe i preferencije.

Samsung Galaxy Ring – Što očekivati od prvog pametnog prstena?

Prethodni mjesec objavljeno je izvješće u kojem se navodi da je Samsung postavio ambiciozan početni proizvodni cilj od 400.000 jedinica. Masovna proizvodnja Galaxy Ringa trebala bi započeti sljedeći mjesec, što ukazuje na to da kompanija ima velika očekivanja od ovog proizvoda. Pametni prsten trebao bi biti predstavljen na događaju Unpacked, koji će se održati 12.07.2024.

12
SamsungGalaxyRing#

Galaxy Ring će nuditi impresivno trajanje baterije od do devet dana, što je značajan napredak u usporedbi s trenutno dostupnim nosivim uređajima.

Samsung Galaxy Ring sve nam je bliže

Također, bit će kompatibilan s većinom Android uređaja, ali ne i s iOS-om. Ova ekskluzivnost može biti razočaravajuća za korisnike Appleovih proizvoda, ali s obzirom na tržišnu strategiju Samsunga, očito je da kompanija cilja na osnaživanje vlastitog ekosistema i poticanje korisnika na usvajanje njihovih uređaja.

6
SamsungGalaxyRing#

Ukupno gledano, Galaxy Ring predstavlja značajan korak naprijed za Samsung u području nosive tehnologije. S obzirom na detalje koji su već dostupni javnosti, očekuje se da će ovaj proizvod izazvati znatan interes i potencijalno promijeniti dinamiku na tržištu pametnih prstenova. Time Samsung ne samo da jača svoju poziciju kao lider u inovacijama već i postavlja nove standarde u tehnologiji nosivih uređaja.

Najčitanije