Banner
ff 6

Kako vratiti kategorije obavijesti na One UI 6.1

Dolaskom One UI 6.1 stige slu mnoge dobre značajke ali i pokoje koje nam zaista znaju dignuti tlak i dovesti nas do sloma živaca.

Serija pametnih telefona Galaxy S24 nedavno je ažurirana sa sučeljem One UI 6.1, što je Samsung proširio i na starije uređaje. Iako nova verzija softvera donosi korisne funkcionalnosti, također uvodi određene probleme, posebno u upravljanju obavijestima.

5 razloga za kupnju Samsung Galaxy S24 Ultra telefona

Prema pisanju Sammobilea, Android je od verzije 8.0 Oreo uveo kategorije obavijesti, omogućavajući korisnicima da precizno odrede koje vrste obavijesti aplikacije mogu slati.

naslovna

 

Samsung je usvojio ovu funkciju u svojim One UI sučeljima, ali s izdanjem One UI 6.1, kategorije obavijesti su onemogućene prema zadanim postavkama. To znači da korisnici koji su koristili prilagođene postavke obavijesti na One UI 6.0 neće imati iste postavke aktivne nakon ažuriranja.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Međutim, Samsung omogućuje korisnicima da ručno omoguće kategorije obavijesti.

Samsung Galaxy S24 FE na tržište bi trebao krajem godine

Da bi povratili svoje prilagodbe, korisnici trebaju ići na:

“Postavke”, odabrati “Obavijesti”, zatim “Napredne postavke” i omogućiti “Upravljanje kategorijama obavijesti za svaku aplikaciju”.

Nakon aktivacije, sve prethodne prilagodbe će se automatski obnoviti.

Samsung Galaxy A55 recenzija

Iako ažuriranje donosi izazove, omogućuje korisnicima fleksibilnost i prilagodbu iskustava s obavijestima prema osobnim preferencijama.

Najčitanije