Banner
tekst4naslovna

Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) i “extra” autonomija baterije

Ove godine Samsung po pitanju pametnih satova ponovno donosi tri modela. Najjači model imati će "velikiiii" kapacitet baterije.

Dok se Samsung rijetko odstupa od svoje tipične strategije lansiranja proizvoda kada su u pitanju vrhunski pametni telefoni, obitelj pametnih satova ove tvrtke je malo nepredvidljivija.

Samsung Galaxy S23 modeli nisu dobili Ultra HDR – korisnici bijesni

Prošle godine, na primjer, vidjeli smo dva modela Galaxy Watch 6 i dva modela Galaxy Watch 6 Classic koji su pušteni u prodaju, po uzoru na jedan Galaxy Watch 5 Pro i dvije varijante Galaxy Watch 5 iz 2022.

tekst4sl2

Stoga je prilično teško predvidjeti koliko će verzija Galaxy Watch 7 biti predstavljeno 2024. godine, posebno kako će biti brendirane. No, tu na scenu stupaju publikacije poput SamMobilea i GalaxyCluba. Prvi je nedavno nagovijestio mogući povratak na liniju od tri modela, dok je drugi danas dodao ključni dio slagalice.

Samsung Galaxy S25 modeli ipak sa Exynos i Snapdragon čipovima

Prema nekim povlaštenim informacijama koje su nedavno procurile, jedan član ove inače vrlo tajnovite trojke ima ogromnu bateriju kapaciteta od 578 mAh.

tekst4sl3 1

To je izuzetno blizu bateriji od 573 mAh ispod poklopca Galaxy Watch 5 Pro, a trebalo bi rezultirati reklamiranim kapacitetom od oko 590 mAh. Nasuprot tome, i Galaxy Watch 6 i Watch 6 Classic dolaze s reklamiranim kapacitetom baterije od 300 i 425 mAh u malim i velikim kućištima.

Samsung vraća jednu od bitnijih značajki praćenja ciklusa baterije

Stoga je jasno da imamo posla s najvećom i najsofisticiranijom varijantom Galaxy Watcha 7, a iako službeno ime još nije potvrđeno, povratak Pro verzije čini se vrlo vjerojatnim.

tekst4sl4

Očekuje se da će cijeli popis za 2024. godinu sadržavati potpuno novi procesor Exynos W940 s poboljšanom energetskom učinkovitošću i sirovom snagom u odnosu na Exynos W930 unutar Galaxy Watch 6 i Watch 6 Classic, što bi trebalo dodatno povećati uzbuđenje prije najavljenog lansiranja u srpnju.

Samsung Galaxy Watch7 s tri modela i 32GB interne memorije

Bez obzira na to hoće li se ovaj model nazvati Galaxy Watch 7 Pro ili Galaxy Watch 7 Classic (ili čak nešto sasvim drugo), definitivno možemo očekivati epsko trajanje baterije u stvarnoj upotrebi… barem prema standardima Wear OS-a.

tekst4naslovna

Govorimo o nekoliko dana s jednim punjenjem, a ne tjednima koje često obećavaju Garminovi moćnici usmjereni na fitness, na primjer, što bi trebalo biti dovoljno da Samsung osigura (barem) prvo mjesto na našem popisu najboljih dostupnih pametnih satova u jesen.

Vaš Samsung ne dobiva One UI 6.1 (AI) – vi i dalje imate AI

Ako Galaxy Watch 7 Pro oživi fokus na trajanju baterije kao što ga je imao Watch 5 Pro, postoji dobra šansa da će Samsung ove godine suzdržati se od izdavanja nastavka Galaxy Watch 6 Classic s rotirajućim okvirom.

tekst4sl1

Očito, to je samo obrazloženo nagađanje s naše strane, s tim da će dva modela Galaxy Watch 7 koji nisu profesionalci vjerojatno biti slični dvjema “standardnim” varijantama Galaxy Watcha 6 iz 2023. godine.

Najčitanije