Banner
Samsung Galaxy Watch6 Samsung Galaxy Watch6 Classic 1

Samsung Galaxy Watch 7 u tri verzije – na tržištu zajedno s Z Flip/Fold6 i Galaxy Ringom

Nadolazeći Samsung Galaxy Watch7 najavljen je u tri verzije, uključujući Classic i Pro iteracije, uz mogućnost treće neimenovane opcije. Očekuje se da će nositi unaprijeđeni Exynos W940 čip, prvi Samsungov čip s 3nm procesom, što bi trebalo rezultirati značajnim poboljšanjem energetske učinkovitosti i performansi. Ova inovacija predstavlja odgovor Samsunga na rastuće zahtjeve korisnika i konkurenciju na tržištu nosivih uređaja.

Nadolazeći Samsung Galaxy Watch7 navodno će se pojaviti u ne manje od tri različite verzije, prema novim izvještajima koji kruže.

Samsung Galaxy Unpacked 12.07.2024. u Parizu za Galaxy Z Flip6 / Z Fold6

Čini se da će ova nova generacija nosivih uređaja biti lansirana zajedno s Galaxy Ringom, kao i sa Galaxy Z Fold6 i Z Flip6, na nadolazećem Samsungovom događaju Unpacked, koji se očekuje od početka do sredine srpnja.

Samsungu odobreno 6 milijardi dolara za proširenje tvornica čipova u SAD-u

Watch7 bi trebao biti dostupan u Classic i Pro varijantama, uz dodatak još jedne neimenovane opcije. Postoji mogućnost da bi ta treća opcija mogla biti Galaxy Watch s pravokutnim oblikom, o kojem smo već ranije čuli.

Samsung Galaxy Watch6 Classic 2

Ako se ova glasina pokaže istinitom, to će predstavljati prvi put da Samsung lansira tri različite verzije svog najnovijeg pametnog sata. Dosad smo imali samo osnovni model uz Classic ili Pro verziju u proteklim godinama.

Samsung Galaxy A55 i A35 5G u pretprodaji, poklon Galaxy Buds FE

Izvori navode da će novi nosivi uređaji biti opremljeni Samsungovim Exynos W940 SoC čipom, koji bi trebao biti čak 50% energetski učinkovitiji od Exynosa W930, koji se nalazio unutar serije Galaxy Watch 6.

Samsung Galaxy Watch6 6

Iako ovo ne znači nužno da će trajanje baterije biti produženo za 50%, očekuje se značajno poboljšanje u tom smislu. W940 bi mogao biti prvi Samsungov čip koji koristi njihov 3nm proces proizvodnje, što samo po sebi može objasniti veću učinkovitost. Ako su ove tvrdnje točne, možemo očekivati i povećanje performansi za oko 30%.

Samsung ide ka razvoju LPDDR6 RAM-a

Osim toga, spekulira se da će Samsung Galaxy Watch 7 donijeti i niz novih značajki i poboljšanja u usporedbi s prethodnim modelima. Moguće je da će se fokusirati na dodatne zdravstvene i fitness funkcije, kao i na unaprijeđeni dizajn i kvalitetu izrade.

Samsung Galaxy Watch6 Classic 2

Kako se tržište nosivih uređaja sve više razvija, konkurencija postaje sve žustrija, a korisnici postaju sve zahtjevniji. Stoga je važno da Samsung donese inovacije koje će ih zadržati korak ispred konkurencije.

Samsung počinje 30.07.2024. naplaćivati 16$ godišnje za neke AI značajke

Tri različite verzije Watch 7 mogu biti korak u tom smjeru, omogućujući korisnicima veći izbor i prilagođavanje njihovim potrebama i željama.

Samsung Galaxy Watch6 Samsung Galaxy Watch6 Classic 1

Što se tiče datuma lansiranja, očekuje se da će Samsung Galaxy Watch 7 biti dostupan na tržištu nekoliko tjedana nakon događaja Unpacked, koji se očekuje početkom do sredine srpnja.

Samsung Galaxy Z Flip6 s 12GB RAM-a i većim vanjskim zaslonom

Očekuje se da će Samsung pružiti više informacija o specifikacijama, značajkama i cijenama tijekom događaja, dok će se prodaja vjerojatno pokrenuti odmah nakon službenog lansiranja.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

S obzirom na očekivana poboljšanja u performansama, dizajnu i funkcionalnostima, Samsung Galaxy Watch 7 definitivno će biti predmet velikog interesa za ljubitelje nosivih tehnologija i općenito ljubitelje tehnologije.

Najčitanije