Banner
Huawei Watch 4 Pro 1

Huawei na Watch 4 seriju satova dovodi HarmonyOS 4.2

Huawei poziva korisnike pametnih satova serije Watch 4 i Watch 4 Pro u Kini na prijavu u beta program testiranja HarmonyOS 4.2.

Korisnici Huawei pametnih satova serije Watch 4 i Watch 4 Pro pozvani su da se prijave na beta program testiranja operativnog sustava HarmonyOS 4.2 u Kini.

Huawei do kraja godina planira isporučiti 10 milijuna Pura 70 telefona

Ovaj poziv dio je Huaweijeve strategije za uvođenje i testiranje novih značajki na svojim uređajima, gdje korisnici imaju priliku iz prve ruke iskusiti nadolazeće funkcije.

Huawei Watch 4 Pro 5

 

Tvrtka je za ovu svrhu odabrala zatvoreni beta program, koji će uključiti 6000 korisnika odabranih na temelju principa “tko prvi dođe, prvi melje”.

Huawei Watch Fit 3 – isti kao i Apple Watch

HarmonyOS 4.2 donosi niz zanimljivih inovacija, posebno u području zdravstvenog praćenja i interakcije s tehnologijama. Među najznačajnijim novostima su napredni brojčanici sata i verzija 2.0 aplikacije Health Glance.

MKT WATCH 4 Pro 02

Ova nova verzija sadrži poboljšanja u praćenju biometrijskih podataka, proširujući se sa prethodnih deset na trinaest različitih podataka. Dodane su funkcije za analizu aritmije srca, detekciju apneje u snu i procjenu rizika od hiperglikemije, što ukazuje na Huaweijev fokus na sveobuhvatno zdravstveno praćenje.

HUAWEI FreeClip slušalice su pravo osvježenje zbog ovih 7 razloga

Posebno zanimljiva značajka u modelu Huawei Watch 4 Pro je integracija ključa automobila s ultra širokim pojasom (UWB). Ova tehnologija korisnicima omogućuje da otključavaju i pokreću svoja vozila koristeći pametni sat, što predstavlja korak naprijed u konvergenciji nosivih tehnologija i svakodnevnog života.

Huawei Watch 4 Pro 9

Dodatno, u sklopu beta testiranja, korisnici će moći isprobati i nove značajke pametnog sata Huawei Watch 4 Pro Space Exploration, koji je nedavno predstavljen na kineskom tržištu.

Huawei Pura 70 serija predstavljena – na tržište će četiri modela

Po završetku beta faze, Huawei planira proširiti testiranje na javni krug, čime će se omogućiti većem broju korisnika da iskuse i pruže povratne informacije o softveru.

Huawei Watch 4 Pro 1

Ovo je ključno za finalizaciju i optimizaciju značajki prije službenog izdavanja za sve korisnike serije Watch 4. Trenutno nije poznato kada će Huawei službeno lansirati HarmonyOS 4.2 za javnost, ali se očekuje da će to biti nakon temeljitog testiranja i prilagodbe na temelju povratnih informacija iz beta programa.

Huawei u 2024. donosi 5,000 aplikacija za HarmonyOS Next

U međuvremenu, Huawei nastavlja s redovitim ažuriranjima svojih uređaja. Nedavno je model Watch 4 Pro ažuriran na verziju softvera 4.0.0.230, koja uključuje sigurnosnu zakrpu iz ožujka 2024. godine.

Huawei Watch 4 Pro 6

Ova ažuriranja pokazuju Huaweijevu posvećenost pružanju sigurnih i ažurnih uređaja svojim korisnicima, ističući važnost stalnog poboljšanja u kontekstu brzih tehnoloških promjena.

Najčitanije