huawei
ff

Samsung Galaxy Unpacked 12.07.2024. u Parizu za Galaxy Z Flip6 / Z Fold6

Samsung će prema svemu sudeći ove godine u srpnju predstaviti nove sklopive modele telefona. Radi se naravno o Samsung Galaxy Z Flip 6 te Samsung Galaxy Z Fold 6 modelima. Aktualne glasine govore kako će to biti 12.07.2024. u Parizu. Što bi moglo biti i očekivano s obzirom na to da će Pariz tada biti centar Sportskog Svijeta, jer Ljetne Olimpijske Igre započinju 26.07.2024.

Najnovije vijesti koje se tiču Samsunga ukazuju na to da će sljedeći Galaxy Unpacked događaj biti održan u srpnju. Potencijalni datum koji se spominje je 12.07.2024., a mjesto održavanja bit će Pariz.

Samsung Galaxy Z Flip 6 – također u stopu prati S seriju

Sudeći prema tim informacijama, očekuje se da će Samsung predstaviti nove modele telefona, uključujući Galaxy Z Flip6 i Samsung Galaxy Z Fold6. Također, nedavno je predstavljen i Galaxy Ring na MWC sajmu.

2 2
Render Samsung Galaxy Z Flip6 modela telefona !

Ovaj događaj poklapa se s početkom Ljetnih Olimpijskih Igara (26.07.2024.) koje će također biti održane u Parizu. Očito je da Samsung želi iskoristiti tu priliku za lansiranje novih proizvoda, vjerojatno kako bi se povezao s ovim globalnim događajem i dodatno promovirao svoje proizvode.

Renderi – Samsung Galaxy Z Fold 6 prate linije S serije

Osim toga, izvori iz Južne Koreje sugeriraju da će se događaj održati ranije nego prošle godine, možda već početkom ili sredinom srpnja. Planirani cilj je oko 12. srpnja, što dodatno potvrđuje navode o datumu Unpacked događaja.

3 12
Render Samsung Galaxy Z Fold6 modela telefona !

Ova strategija sugerira da Samsung želi izbjeći izravnu konkurenciju s Olimpijskim igrama te želi usredotočiti pažnju na europsko tržište.

Samsung Galaxy Ring na tržište dolazi zajedno s Galaxy Z Flip / Fold 6 modelima

Galaxy Z Fold5 i Z Flip5 imali su svoj drugi debi izvan Južne Koreje oko dva tjedna kasnije u San Franciscu, SAD. Postavlja se pitanje hoće li se ista strategija ponoviti i ove godine, s obzirom na navode o ranijem datumu Unpacked događaja.

3 1
Render Samsung Galaxy Z Flip6 modela telefona !

Izvori iz opskrbnog lanca sugeriraju da će završno testiranje proizvoda biti provedeno već u travnju, što ukazuje na to da su male šanse za domaće lansiranje u Južnoj Koreji kao prošle godine.

Samsung predstavio Galaxy Ring na MWC 2024. sajmu

Ovo dodatno potvrđuje težnju Samsunga za globalnim lansiranjem proizvoda i stvaranjem većeg utjecaja na svjetsko tržište.

4 7
Render Samsung Galaxy Z Fold6 modela telefona !

U cjelini, očekuje se da će Samsungov sljedeći Galaxy Unpacked događaj biti pažljivo tempiran kako bi se maksimizirala medijska pažnja i pozornost potrošača, a istovremeno se izbjegla konkurencija s drugim velikim događajima poput Olimpijskih igara.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

S obzirom na navode iz različitih izvora, čini se da Samsung ima jasnu strategiju za promociju svojih novih proizvoda i osiguranje njihovog uspjeha na tržištu.

Najčitanije