Banner
1 57

Samsung za 10.07.2024. najavljuje Galaxy Unpacked – dolaze Z Flip/Fold6 modeli i Galaxy Ring

Samsung je navodno održavanja Galaxy Unpacked događaja zakazao za10.07.2024. ali još se čeka službena potvrda.

Samsung Galaxy A55 recenzija

Već se neko vrijeme šuška o nadolazećem Unpacked događaju kompanije Samsung, a nedavno su se pojavile nove informacije koje nam sugeriraju da bi se ovaj događaj mogao održati 10. srpnja.

Samsung donosi 50W punjač po cijeni od 69,90€

Ovo nije prvi put da čujemo o mogućem datumu, jer su prethodne glasine već spominjale srpanj kao mjesec kada bi Samsung mogao predstaviti svoje najnovije proizvode. Novi detalji sugeriraju da bi lokacija događaja mogla biti u Parizu, Francuskoj, što se poklapa s prethodnim nagađanjima.

Informacije su navodno potekle iz više izvora koji su ostali anonimni, a premda još uvijek nema službene potvrde, vjerodostojnost ovih navoda pojačava činjenica da će Pariz kasnije istog mjeseca biti domaćin Ljetnih olimpijskih igara. Kako je Samsung jedan od glavnih sponzora Igara, izbor Pariza kao lokacije za Unpacked događaj ima dodatnu težinu.

Samsung Galaxy Z Flip6 u raznim bojama

Očekuje se da će ovaj Unpacked događaj biti jedan od najznačajnijih do sada, s obzirom na broj uređaja koji bi mogli biti predstavljeni. Među najiščekivanijim su novi modeli iz Galaxy Z serije, uključujući Fold6 i Flip6, kao i moguće verzije Ultra i/ili FE tih modela. Također, moguće je očekivati i novu seriju Galaxy Watch7 i barem jedan novi par slušalica. Postoji mogućnost i da će Samsung predstaviti potpuno novi proizvod, Galaxy Ring.

 

Iako je do srpnja ostalo još dosta vremena, ove informacije pružaju dovoljno razloga za uzbuđenje među obožavateljima tehnologije. No, važno je imati na umu da bi se planovi mogli promijeniti.

Samsung Galaxy S24 FE na tržište bi trebao krajem godine

Kako se datum približava, Samsung će vjerojatno objaviti više detalja i službeno potvrditi datum i lokaciju događaja. S obzirom na značaj ovog događaja i očekivani raspon proizvoda, svakako bi bilo pametno zabilježiti 10. srpnja u kalendar i pratiti najnovije informa

Najčitanije