huawei
4 7
Render Samsung Galaxy Z Fold6 modela telefona !

Renderi – Samsung Galaxy Z Fold 6 prate linije S serije

Tu su. Napokon možemo vidjeti rendere Samsung Galaxy Z Fold 6 modela za koje se vjeruje da zorno prikazuju kako će telefon doista i izgledati.

Samsungovi nadolazeći sklopivi telefoni mogli bi postati neizbježni izbor mnogih potrošača ove godine, izazivajući uzbuđenje u industriji mobilnih uređaja.

Honor Magic6 Lite recenzija

Dok se sve više ljudi okreće sklopivim telefonima zbog njihove praktičnosti i inovativnog dizajna, Samsung je spreman ostvariti još jedan veliki korak s najnovijim modelom.

Curenje informacija o novom Galaxy Z Fold 6 modelu pokrenulo je val uzbuđenja, dajući nam uvid u ono što bi Samsung mogao ponuditi.

Samsung predstavio Galaxy Ring na MWC 2024. sajmu

Renderi koje su objavili SmartPrix i OnLeaks otkrivaju nekoliko značajnih promjena u dizajnu koji bi mogli definirati novi standard u kategoriji sklopivih telefona.

1 26

Očigledno je da je Samsung odlučio za elegantniji izgled, kombinirajući prepoznatljive elemente Galaxy Z Fold serije s novim, kutijastijim dizajnom koji obiluje ravnim, čistim linijama. Ovaj novi estetski pristup daje uređaju sofisticiraniji izgled, čineći ga privlačnijim nego ikad prije.

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi tanji okvir od Titana i Snapdragon 8 Gen 3 čip

Dimenzije Galaxy Z Fold 6 su također podvrgnute promjenama, s uređajem koji je nešto manji u rasklopljenom stanju u usporedbi s prethodnim modelom.

2 20

Smanjenje dimenzija pruža korisnicima još veću praktičnost i kompaktnost, što je ključno za svakodnevnu upotrebu. Renderi također sugeriraju da se dvije polovice uređaja sada sklapaju gotovo potpuno ravno, minimizirajući razmak između ploča.

Samsung Galaxy S24 serija u Europi dobila One UI 6.1

Ovo poboljšanje u dizajnu pruža besprijekoran doživljaj korištenja, dok Samsung nastoji maksimalno iskoristiti potencijal sklopive tehnologije.

Tri naslova koje morate pogledati na Netflixu ovog ožujka

Unatoč širenju glasina, potvrđene specifikacije Galaxy Z Fold 6 još uvijek su tajna. Međutim, očekuje se da će uređaj sadržavati najnoviji Qualcommov čipset i vrhunske komponente, što će pružiti izvanredne performanse i korisničko iskustvo.

Samsung Galaxy A55 uočen uživo – metalni rub i 12GB RAM-a

Odsutnost utora za S Pen može iznenaditi neke korisnike, ali Samsung vjerojatno ima razrađene planove za dodatnu funkcionalnost i praktičnost bez potrebe za olovkom.

3 12

Važno je napomenuti da su renderi koje smo vidjeli vjerojatno rani koncepti, stoga je moguće da će se konačni dizajn i specifikacije neznatno razlikovati.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Međutim, povijest sugerira da rani renderi često dobro prikazuju konačni proizvod, što sugerira da Galaxy Z Fold 6 možda već ima blisku sličnost s onim što smo vidjeli.

4 7

Samsung će, prema trenutnim informacijama, predstaviti Galaxy Z Fold 6 u drugoj polovici ove godine, pružajući korisnicima priliku da dožive budućnost mobilne tehnologije.

Xiaomi SU7 na trenutak došao u Europu

S obzirom na dosadašnji uspjeh i inovativnost Samsungovih sklopivih telefona, očekivanja su visoka, a potencijalni utjecaj ovog uređaja na tržište mobilnih uređaja ne može se ignoriratiUz sve veće zanimanje za sklopive telefone, Samsung je spreman postaviti standarde i zacementirati svoju poziciju kao vodeći proizvođač u ovoj dinamičnoj industriji.

Najčitanije