Banner
FF44 1

Samsung One UI 6.1.1 raspolagat će s AI videom

Samsung i Google surađuju na razvoju novih AI značajki za pametne telefone, a najnovija glasina sugerira da će nadolazeći Samsungov Android skin, One UI 6.1.1, uključivati naprednu "video AI" funkcionalnost.

Nakon glasina kako Samsung i Google zajedno rade na novim AI značajkama za svoje modele Galaxy i Pixel telefona. Sada se pojavila nova glasina koja sugerira da će nadolazeća verzija Samsungovog Android operativnog sustava, poznatog kao One UI, uključivati novu AI značajku.

Samsung Galaxy A55 recenzija

Prema izvorima bliskim industriji, uključujući poznatog informatora pod pseudonimom Ice Universe, očekuje se da će One UI 6.1.1 donijeti značajnu inovaciju u funkcionalnosti.

FF44 1

Navodno, radi se o “video AI” značajki, iako konkretni detalji o njezinom radu i mogućnostima još uvijek nisu dostupni. Pretpostavke se kreću od mogućnosti generativnog stvaranja video sadržaja temeljenog na korisničkim upitima do naprednih metoda poboljšanja kvalitete video snimaka uz pomoć AI tehnologije, ali ove informacije treba uzeti s dozom rezerve.

Samsung za 10.07.2024. najavljuje Galaxy Unpacked – dolaze Z Flip/Fold6 modeli i Galaxy Ring

Očekuje se da će One UI 6.1.1 biti predstavljen zajedno s novim modelima sklopivih telefona, Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6, na nadolazećem Samsung Unpacked događaju u srpnju. Podsjetimo, prethodna verzija, One UI 6.1, premijerno je predstavljena s Galaxy S24 serijom na posljednjem Unpacked događaju.

2 6

Postoji mogućnost da je nova video AI značajka rezultat suradnje između Samsunga i Googlea. Tajming nove glasine snažno upućuje na to da bi mogla biti jedna od tehnologija razvijenih kroz ovu partnerstvo. Obećavamo da ćemo vas obavijestiti čim dobijemo više informacija.

5 razloga za kupnju Samsung Galaxy S24 Ultra telefona

Ova suradnja između Samsunga i Googlea na polju AI ne samo da pokazuje njihovu predanost inovacijama u tehnologiji pametnih telefona, već i potencira mogućnosti koje AI tehnologija može donijeti korisnicima.

9

Razvoj poput video AI funkcije može značajno poboljšati korisničko iskustvo, pružajući alate koji omogućavaju kreativniji i učinkovitiji način interakcije s digitalnim sadržajem.

Samsung donosi 50W punjač po cijeni od 69,90€

Kako se tehnologija razvija, tako i očekivanja korisnika rastu, a suradnja između ovih tehnoloških divova jasno signalizira da su oni spremni odgovoriti na te izazove.

Najčitanije