huawei
12
SamsungGalaxyRing#

Samsung Galaxy Ring neće biti kompatibilan s iOS platformom

Samsungov potpredsjednik, Hon Pak, najavio je na MWC-u dolazak Galaxy Ringa, ističući hrabnost tvrtke u izazovnom tržišnom okruženju. Otkrio je detalje o baterijama različitih veličina te nagovijestio integraciju s drugim Android uređajima. Glavna glasina sugerira da će se Galaxy Ring pridružiti ostalim vrhunskim modelima na nadolazećem događaju Unpacked.

Lava Blaze Curve 5G na tržište dolazi 05.03.2024. – evo detalja

Tijekom okruglog stola na ovogodišnjem MWC-u, susret s potpredsjednikom Samsunga, gospodinom Hon Pakom, otkrio je nekoliko intrigantnih detalja o nadolazećem Galaxy Ringu, istaknutom modelu u njihovoj ponudi.

Elon Musk tuži OpenAI

Kako prenosi portal Cnet.com, svojom izjavom da Galaxy Ring neće biti podržan od strane iPhonea, Samsung je poslao hrabar signal tržištu, ističući svoju predanost konkurentnosti na mobilnom tržištu.

Gospodin Pak je naglasio da Samsung vjeruje u svoj proizvod i prepoznaje izazov koji predstavljaju vodeći konkurenti, posebno u području operativnih sustava poput Androida i iOS-a.

Samsung Galaxy S25 dolazi s isključivo Exynos 2500 čipom

Istaknuo je da Samsungovi uređaji ne zaostaju za Appleovima ni po čemu, te da postoji niz kvalitetnih razloga za prelazak na Samsungov ekosustav.

Osim toga, najavio je i širenje integracije Samsunga s drugim Android uređajima, što sugerira otvorenost tvrtke prema suradnji i interoperabilnosti.

Huawei P70 donosi Kirin 5G čip – predstavljanje za koji dan

Jedna od ključnih informacija koju je gospodin Pak podijelio je specifikacija baterije za različite veličine Galaxy Ringa. Najmanji model koristit će bateriju od 14 mAh, dok će veći modeli imati bateriju od 21,5 mAh. Očekuje se da će ove baterije omogućiti impresivan vijek trajanja od 5 do 9 dana, što će biti značajan korak naprijed u mobilnoj industriji.

Unatoč tome što detalji o stvarnom izdanju Galaxy Ringa još nisu službeno potvrđeni, šuškanja i glasine sugeriraju da će se ovaj model pridružiti prestižnoj liniji Samsungovih uređaja na nadolazećem događaju Unpacked u srpnju.

Transformacija Apple Watcha: Od modnog dodatka do spašavanja života

Potencijalno zajedno s Galaxy Z Fold6 i Z Flip6, Galaxy Ring će vjerojatno predstavljati vrhunac inovacije i tehnološke izvrsnosti.

S obzirom na sve navedeno, jasno je da Samsung ozbiljno razmatra svoju poziciju na tržištu pametnih telefona.

Samsung je dobio čak 75 priznanja na dodjeli nagrada iF Design Awards 2024

Njihova odluka da istaknu razliku između Galaxy Ringa i iPhonea pokazuje odlučnost u postavljanju vlastitog identiteta i stvaranju vlastite lojalne baze korisnika.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Nadalje, fokus na baterijsku tehnologiju nagovješćuje potencijalni pomak prema produženju vijeka trajanja baterije, što je čest zahtjev korisnika modernih pametnih telefona.

Očekuje se da će Galaxy Ring donijeti nove standarde u performansama, dizajnu i funkcionalnosti, čime će dodatno ojačati Samsungovu poziciju na tržištu mobilnih uređaja.

Koristite kameru vašeg Android telefona ili tableta na Windowsima 11 – evo kako

S obzirom na rastuću konkurenciju i sve veće zahtjeve korisnika, Samsungova inovativnost i predanost mogu biti ključni faktori koji će ih održati u samom vrhu mobilne industrije.

Najčitanije