huawei
2 2

Samsung Galaxy Z Flip 6 – također u stopu prati S seriju

Jučer smo pisali o renderima Samsung Galaxy Z Fold 6 modela, dok danas želimo s vama podijeliti rendere Galaxy Z Flip 6 modela.

Jučer smo imali priliku baciti pogled na rendere Galaxy Z Fold 6 modela telefona, a danas smo ovdje da vam predstavimo rendere Galaxy Z Flip 6 modela.

Apple mijenja temelje Umjetne Inteligencije

Ova vijest se stidljivo probijala na naslovne stranice tu i tamo tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, ali danas je napokon zauzela središte pozornosti s potpunim i grandioznim setom procurelih rendera.

1 4

Možda će se nekima činiti dosadno i neupadljivo ako su već upoznati s dizajnom Z Flip 5. Razumijemo vašu želju da telefon bude što vitkiji, ali istovremeno želite izbjeći situaciju gdje svako jutro morate tražiti utičnicu ili nositi prijenosni punjač kako biste preživjeli dan.

Renderi – Samsung Galaxy Z Fold 6 prate linije S serije

Galaxy Z Flip 6 izgleda kao da bi mogao postići gotovo savršenu ravnotežu između iznimne pokretljivosti i izvanrednog trajanja baterije. Navodno, dimenzije su 165 mm visine, 71,7 mm širine i 7,4 mm dubine kada je rasklopljen.

Android sve više implementira AI u nove ali i postojeće značajke

To je nešto kraće i uže kućište u usporedbi s prošlogodišnjim modelom Galaxy Z Flip 5, ali to također označava značajno povećanje debljine od točno pola milimetra. Ovo povećanje debljine vjerojatno neće učiniti preklopni uređaj previše glomaznim, ali će omogućiti Samsungu da poveća kapacitet baterije s 3.700 na oko 4.000 mAh.

Samsung kreće u proizvodnju memorijskih kartica od 1T

Nažalost, ovi nedavno procurjeli renderi ne potvrđuju ranije glasine o povećanju veličine zaslona. Prema trenutnim informacijama, očekuje se da će Z Flip 6 zadržati 6,7-inčni primarni zaslon i 3,4-inčnu pokrovnu ploču, s očekivanim zadržavanjem iste rezolucije, brzine osvježavanja i najveće svjetline.

2 2

Ostale karakteristike, poput dviju stražnjih kamera, selfie kamere s jednim središnjim otvorom, bočne tipke za uključivanje s ugrađenim skenerom otiska prsta, zakrivljenih rubova i Samsung logotipa na šarki, također su prepoznatljive.

Samsung predstavio Galaxy Ring na MWC 2024. sajmu

Međutim, postoje neke nepoznanice poput sklopljenih dimenzija, težine uređaja i izdržljivosti šarki. Ipak, čini se da je Z Flip 6 prilično suptilno nadograđena verzija u odnosu na svoj prethodnik iz 2023. godine.

3 1

Jedna od ključnih nadogradnji koja bi mogla privući vlasnike Z Flip 5 je uvođenje Snapdragon 8 Gen 3 procesora, koji će pokretati ne samo Z Flip 6 već i Z Fold 6 i obitelj Galaxy S24.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Iako još nema službenih informacija o konfiguracijama memorije i pohrane, pretpostavljamo da će početni model koštati oko 999 dolara u SAD-u, što je otprilike cijena trenutnog modela Z Flip 5.

Xiaomi otkriva HyperOS ažuriranja za prvu polovicu 2024

Predviđamo da će kamere zadržati istu rezoluciju od 12 MP, a podrška za punjenje od 25 W vjerojatno neće bitno napredovati. Ipak, s dodatkom AI funkcija iz obitelji S24 i poboljšane procesorske snage, te veće baterije, Galaxy Z Flip 6 bi mogao privući mnoge kupce u brzorastućem tržišnom segmentu koje trenutno dominira Samsung.

Tri naslova koje morate pogledati na Netflixu ovog ožujka

Samsung Galaxy Z Flip 6 predstavlja suptilnu, ali dobrodošlu nadogradnju u Samsungovoj liniji sklopivih telefona. S povećanom baterijom, moćnijim procesorom i zadržavanjem prepoznatljivog dizajna, ovaj telefon bi mogao pružiti korisnicima izvanredno iskustvo sklopivog uređaja bez previše promjena u dizajnu i funkcionalnosti koje su već prepoznate i omiljene kod prethodnih modela.

Najčitanije