Banner
tekst3naslovna 3

Samsung Galaxy S20 serija prelazi na tromjesečno ažuriranje

Nije davno bilo kada smo pisali kako Galaxy S10 modeli prestaju sa softverskom podrškom. Slično će se desiti sa S20 modelima, oni prelaze na tromjesečnu podršku.

Vlasnicima Samsung Galaxy S20 modela imamo važne vijesti koje bi vas mogle zanimati. Unatoč činjenici da se više neće primati mjesečna sigurnosna ažuriranja, vaši uređaji neće biti potpuno zapostavljeni.

Najbolje zaštitno staklo jest Gorilla Armor na S24 Ultra, evo zašto

Samsung je odlučio zadržati podršku za vaše telefone putem redovitih sigurnosnih zakrpa. Ova promjena označava prelazak na “tromjesečni” model ažuriranja, što znači da će vaši Galaxy S20, Galaxy S20 Plus i Galaxy S20 Ultra uređaji dobivati sigurnosne nadogradnje svaka tri mjeseca.

Galaxy S20 FE 2

Iako se više neće dobivati mjesečna ažuriranja, korisnici Galaxy S20 serije mogu biti sigurni da će Samsung i dalje brinuti o njihovoj sigurnosti putem redovitih zakrpa.

Samsung Galaxy Z Fold6 imat će iste kamere kao i prethodnik

Ova promjena rezultat je isteka vremenskog razdoblja softverske podrške koje je Samsung prvotno obećao. Međutim, to ne znači potpuno napuštanje podrške za ove uređaje.

Galaxy S20 Google Maps 1

Korejski brend je odlučio premjestiti Galaxy S20, S20 Plus i S20 Ultra na tromjesečni raspored ažuriranja, pružajući korisnicima redovite sigurnosne zakrpe kako bi osigurao njihovu digitalnu sigurnost. Navedena odluka naglašava posvećenost Samsunga održavanju sigurnosti svojih uređaja unatoč promjenama u rasporedu ažuriranja.

Samsung ipak neće nazvati “FE” idući pristupačniji Galaxy Watch

Što se tiče modela Galaxy S20 FE, on će i dalje primati mjesečne sigurnosne ažuriranja u bliskoj budućnosti. Međutim, ostaje pitanje hoće li Samsung nastaviti s ovim rasporedom ili će preći na tromjesečni model kao za ostatak serije.

tekst3naslovna 3

Budući da je trajanje podrške za uređaje dinamično, detalji o produženju softverske podrške za Galaxy S20 FE još nisu jasni.

Borba za “kralja pametnih telefona” između Applea i Samsunga i dalje traje

Ova promjena u rasporedu ažuriranja ne znači da će korisnici biti zanemareni. Samsung nastoji prilagoditi svoje prakse podrške kako bi osigurao da korisnici i dalje imaju pouzdan i siguran doživljaj s njihovim Galaxy S20 uređajima.

Samsung Galaxy S10 i Note 10 na kraju svojeg postojanja

Ovo je samo jedna od mnogih promjena koje su dio dinamičnog okruženja mobilne tehnologije, a Samsung ostaje predan pružanju kvalitetnih proizvoda i podrške svojim korisnicima.

Najčitanije