Banner
tekst4sl4

Samsung ipak neće nazvati “FE” idući pristupačniji Galaxy Watch

Ipak Galaxy Watch FE, neće imati "FE" u nazivu - ali bit će cjenovno pristupačniji.

Samsung radi na razvoju jeftinijeg nosivog uređaja, a prvotne spekulacije sugerirale su da će se temeljiti na modelu Watch4. Međutim, najnovije informacije.

Borba za “kralja pametnih telefona” između Applea i Samsunga i dalje traje

Od Maxa Jambora na X izvješćuju da naziv “FE” nije točan te da će se ovaj nosivi uređaj jednostavno nazivati Galaxy Watch4 (2024). Prema tim izvješćima, specifikacije novog sata bit će slične modelu Watch4 iz 2021., ali će omogućiti znatno nižu cijenu.

1 3

Kada smo recenzirali originalni Watch4, posebno smo cijenili njegovu izradu i kvalitet OLED ekrana. Bio je to prvi Samsungov pametni sat koji je koristio operativni sustav Wear OS, što ga čini zanimljivim izborom za korisnike koji preferiraju tu platformu.

Samsung Galaxy Watch FE – na tržište vrlo skoro

Galaxy Watch4 (2024) nastavit će s tradicijom visokokvalitetne izrade i atraktivnog ekrana. OLED tehnologija koja je korištena na prethodnim modelima pruža živopisne boje i oštru sliku, što čini iskustvo korištenja sata ugodnim i privlačnim.

tekst2naslovna 6

Osim toga, integracija Wear OS-a osigurava širok spektar aplikacija i funkcionalnosti, što čini ovaj sat višenamjenskim alatom za svakodnevnu uporabu.

Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) i “extra” autonomija baterije

Jedna od najvažnijih novosti je cijena. Dok su prethodni modeli Galaxy Watcha možda bili izvan dosega nekih korisnika zbog visoke cijene, novi Galaxy Watch4 (2024) omogućit će pristupačniju opciju bez značajnog kompromisa u performansama ili kvaliteti.

tekst4sl2

To bi moglo proširiti tržište nosivih uređaja te privući nove kupce koji su ranije bili suzdržani zbog visokih troškova.

Samsung Galaxy Watch7 s tri modela i 32GB interne memorije

S obzirom na Samsungovu reputaciju za kvalitetu i inovaciju, očekuje se da će Galaxy Watch4 (2024) biti dobro prihvaćen na tržištu.

Samsung Galaxy Watch 7 u tri verzije – na tržištu zajedno s Z Flip/Fold6 i Galaxy Ringom

Kombinacija atraktivnog dizajna, naprednih značajki i pristupačne cijene čini ga izuzetno konkurentnim u sve zahtjevnijem tržištu nosivih uređaja.

Najčitanije