Banner
1 68

Huawei u Dubaiju 07.05.2024. predstavlja nova dostignuća

Huawei je najavio da će 7. svibnja u Dubaiju biti domaćin događaja na kojem će predstaviti svoje inovativne proizvode. U fokusu nadolazećeg događaja naći će se nova serija nosivih uređaja, Matebook prijenosnih računala te Matepad tableta.

HUAWEI FreeClip su jedne od najboljih slušalica, evo zašto

Međutim, zanimljivo je primijetiti da na službenom plakatu za događaj nije bilo spomena o novim modelima pametnih telefona.

Huawei Pura 70 Ultra – kad se perjanica ogoli do detalja

Jedan od najiščekivanijih uređaja koji će biti predstavljen je Watch Fit 3, hibridni uređaj koji kombinira funkcionalnost remena i sata. Dizajnirano sa crvenim rotirajućim gumbom, ovaj uređaj vizualno podsjeća na Apple Watch, naglašavajući Huaweiovu težnju ka elegantnim i funkcionalnim tehnološkim rješenjima.

Na događanju će također biti predstavljen MateBook X Pro 2024, najnoviji dodatak Huaweijevoj liniji prijenosnih računala. Ovaj model, koji se već prodaje u Kini, izdvaja se iznimno laganim kućištem od 980 grama i novim Intel Ultra 9 procesorom.

Huawei na Watch 4 seriju satova dovodi HarmonyOS 4.2

Ovaj procesor je, prema navodima, za otprilike 60% brži od procesora Core i7 trinaeste generacije, što MateBook X Pro 2024 čini izuzetno moćnim alatom za profesionalce i tehnološke entuzijaste.

2 55

Huawei do kraja godina planira isporučiti 10 milijuna Pura 70 telefona

U industriji gdje se vodeći modeli pametnih telefona često lansiraju uz veliku pompu i očekivanja, izostanak najava za pametne telefone može biti znakovit.

Zaključno, iako Huawei možda još nije spreman predstaviti svoje vodeće pametne telefone, nadolazeći događaj u Dubaiju pružit će uvid u njihovu najnoviju tehnologiju u području nosivih uređaja, prijenosnih računala i tableta.

S obzirom na Huaweievu povijest iznenađenja, moguće je da će i ove godine imati “još jednu stvar” za predstaviti, dodatno pojačavajući iščekivanje i interes javnosti.

Najčitanije