Banner
tekst3naslovna 3

Samsung posljednjom nadogradnjom unio bug u Galaxy S20

Aktualna nadogradnja za Galaxy S20, Note 9 donosi zelenu crtu vertikalno pozicioniranu po čitavoj dužini zaslona, čeka se Samsung da ispravi problem.

Iako se radi o flagship pametnom telefonu koji je bio aktualan 2022. godine, Galaxy S20 još uvijek ima softversku podršku (kako sigurnosnu tako i s aktualnim verzijama Android mobilne platforme).

Android 13 donosi znatno kraće čekanje na učitavanje igre

Sada nakon posljednje nadogradnje čini se kako Samsung ponovno ima problem s Galaxy S20 modelima, nakon što je u svibnju prošle godine imao problema s razbijanjem kamere.

Samsung se okreće MediaTek-u i napušta Exynos?

Sada je ponovno u srži problema Galaxy S20 ali ovoga puta problem se počeo pojavljivati nakon posljednje (aktualne) izvršene softverske nadogradnje. Riječ je o problemu pojavljivanja zelene linije na zaslonu iako ovo može biti dosta nelagodna situacija.

Elon Musk želi kupiti Twitter za 41 milijardu Američkih dolara

Posebice zbog toga što Galaxy S20 više (u većini slučajeva) nije pokriven garancijom. Mnogi vlasnici Samsung Galaxy S20 modela počeli su se javljati i izražavati svoje nezadovoljstvo na Redditu kako im se nakon posljednje (dostupne) nadogradnje telefon jednostavno pretvorio u neupotrebljiv.

TEKST3SL2 2

To se izražava pojavljivanjem zelene crte vertikalno pozicionirane duž cijele dužine zaslona. Kako smo i rekli neki od onih koji još imaju garanciju na Galaxy S20 proći će bez novčanih izdataka dok svi oni koji je više nemaju (istekla je) moraju popraviti Galaxy S20 o vlastitom trošku.

Instagram – kako prilagoditi prikaz sadržaja (algoritamski u kronološki)?

Samsung se oglasio o ovome „problemu” te u jednu ruku okrivljuje same vlasnike da se problem zelene crte pojavio kao posljedica nepravilnog korištenja pametnog telefona, čime u jednu ruku želi nepravilnosti maknuti iz svoj imena.

Xiaomi 12 Lite osvanuo na internetu – (Fotografije)

Posebice nas je iznenadio jedan post na Redditu gdje je nezadovoljni korisnik nakon odrađene softverske nadogradnje gledao YouTube sadržaj i zatim uočio pojavljivanje prvo bijele a potom zelene vertikalno pozicionirane crte.

tekst3sl1 2

Recimo kako je problem za sada prisutan na Samsung Galaxy S20 modelu kojega pokreće Exynos 990 chipset dok Snapdragon verzija stoji netaknuta. Moramo reći da su se javili i neki korisnici koji su isti problem primijetili i na Galaxy S20+ modelu a ima i nekih koji javljaju kako nakon softverske nadogradnje isto primjećuju i na Galaxy Note 9 phabletu.

Samsung Galaxy Fold 4 imati će 108MP kameru

Mišljenja smo kako Samsung želi oprati krivicu sa svojega imena i sve prepisati na način korištenja pametnih telefona. Pravi problem je u tome što je neki bug (nepravilnost) prisutna unutar same softverske nadogradnje i na Samsungu je da isto i ispravi.

Samsung predstavio 512GB DDR5 RAM

Prva poruka (post) s problemom napisana je 12.04.2022. (Utorak) a sada ćemo vidjeti koliko će Samsungu biti potrebno da izda nadogradnju koja će ispraviti navedeni problem.

Svi vi vlasnici Galaxy S20, Note 9 modela pametnih telefona savjetujemo vam ako zaprimite obavijest o dospijeću nadgradnje da istu ne radite već da pričekate da Samsung „riješi” problem i izda ispravak nadogradnje.

Najčitanije