huawei
1 41

Samsung Galaxy Ring sve nam je bliže

Samsung Galaxy Ring na tržište bi trebao u trećem kvartalu 2024. godine, možda čak i s Galaxy Z Flip 6 i Fold 6 modelima, kažemo možda.

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

U svijetu tehnologije, inovacije se ne zaustavljaju, a Samsung, vodeći svjetski proizvođač pametnih uređaja, ponovno je zadivio svijet najnovijim teaserom na svojem Galaxy Unpacked događaju.

Huawei u 2024. donosi 5,000 aplikacija za HarmonyOS Next

Riječ je o dugoočekivanom Galaxy Ring trackeru, čiji je teaser bio obilježje događanja pod nazivom “One more thing”. I dok smo na samom događaju dobili tek nagovještaj onoga što nam slijedi, tehnički analitičar Avi Greengart imao je priliku istražiti prototip Galaxy Ring jedinice, dijeleći s nama nekoliko fascinantnih detalja.

1 41

Jedna od prvih stvari koja upada u oči kod Galaxy Ring tracker-a je njegova iznimna lakoća. Greengart navodi da je uređaj nevjerojatno lagan, što čini nosenje ugodnim i neprimjetnim u svakodnevnim aktivnostima.

Samsung Exynos 2400 – svi detalji i njegove značajke

Osim toga, Galaxy Ring će biti dostupan u različitim veličinama, prilagođavajući se različitim korisnicima, sve do impozantne veličine 13 (promjera 22,2 mm). Ova raznolikost omogućuje personalizirano iskustvo nošenja, pružajući optimalnu udobnost za svakoga.

bb 1

Jedna od ključnih informacija koje smo dobili o Galaxy Ringu je da će biti dostupan u tri različite završne obrade materijala. Ova varijabilnost omogućuje korisnicima da odaberu izgled koji najbolje odgovara njihovom stilu i preferencijama.

Samsung donosi AI mogućnosti i na starije Galaxy S, Galaxy Z modele – evo koji su

Bez obzira radi li se o klasičnom srebru, modernom crnom ili elegantnom zlatu, Galaxy Ring će zadovoljiti raznovrsne ukuse korisnika.

X (a.k.a Twitter) uveo podršku za Video i Audio pozive na Androidu

Prema informacijama od Greengarta, očekuje se da će Galaxy Ring službeno stići na tržište kasnije ove godine, pružajući korisnicima priliku da iskuse revolucionaran skok unaprijed u području nosive tehnologije.

Samsung promovira Galaxy Ring

Ipak, valja napomenuti da su ove informacije temeljene na analizi prototipa, a Samsung još nije dijelio službene detalje o datumu predstavljanja ili cijeni Galaxy Ring tracker-a.

naslovna1 1

Jedan od ključnih aspekata Galaxy Ringa, kako sugerira Greengart, su pogo igle smještene na unutarnjoj strani uređaja. Ove igle imaju višestruku namjenu, od praćenja otkucaja srca do punjenja uređaja.

PlayStation igre dolaze na PC u ovoj 2024. godini – sve hit do hita

Ovaj multifunkcionalni pristup čini Galaxy Ring svestranim alatom za praćenje zdravlja i aktivnosti. Praćenje otkucaja srca omogućuje korisnicima praćenje njihove kardiovaskularne kondicije, dok je funkcija praćenja SpO2 ključna za procjenu razine kisika u krvi. Osim toga, funkcionalnosti spavanja i praćenje stresa dodatno povećavaju vrijednost ovog nosivog uređaja.

2 2

Najavne slike Galaxy Ringa prikazuju izuzetno sofisticiran dizajn, naglašavajući pažljivo promišljene detalje i eleganciju. Izuzetno tanak profil čini ga prikladnim za nošenje u svim prilikama, dok su zakrivljene linije i pažljivo postavljeni senzori dodatni dokaz pažljivog dizajna. Očekuje se da će Galaxy Ring biti estetski privlačan i istovremeno funkcionalan, zadovoljavajući i najzahtjevnije korisnike.

OpenAI traži milijarde dolara za izgradnju tvornice AI čipove

Unatoč ranijim glasinama o mogućem debiju u trećem kvartalu 2024., Samsung i dalje čuva tajnu kada je u pitanju službena lansiranja. Neki stručnjaci predviđaju da bi se to moglo dogoditi na nekom od budućih Galaxy Unpacked događanja, tradicionalnom mjestu za predstavljanje najnovijih inovacija iz Samsunga.

1 4

Međutim, sve do službenog priopćenja, ostaje nam da s nestrpljenjem iščekujemo trenutak kada će Galaxy Ring postati dostupan širom svijeta.

Samsung donosi AI mogućnosti i na starije Galaxy S, Galaxy Z modele – evo koji su

Samsungov teaser “One more thing” na Galaxy Unpacked događaju donio nam je uzbuđenje i nagađanja o nadolazećem Galaxy Ring trackeru. Sudeći prema informacijama koje smo dobili od tehničkog analitičara Avi Greengarta, očekuje nas nosivi uređaj iznimne lakoće, raznolikosti i funkcionalnosti.

tekst2sl2 6

Sve to čini Galaxy Ring obećavajućim dodatkom Samsungovom portfelju nosivih uređaja. Sada ostaje samo čekati službena otkrivanja i uživati u tehnološkom progresu koji nam donosi budućnost nosive tehnologije.

Najčitanije