Banner
tekst2naslovna 3

Samsung: „Flex je bolji od Flata”

Samsung povodom 10.08.2022. Galaxy Unpacked događaja, dodatno naglašava savršenost "sklopivih" pametnih telefona i njihove elemente zakrivljenosti.

Samsung, uskoro donosi Galaxy Unpacked događaj. Već i vrapci na grani znaku kako se radi o eventu gdje će između ostalog biti predstavljeni i nadolazeći Samsung Galaxy Z Flip 4 i Samsung Galaxy Z Fold 4 modeli sklopivih pametnih telefona.

Apple iPhone 14 – RAM memorija činiti će značajnu razliku

Da bi to još dodatno naglasio, Samsung nas je odlučio „počastiti” promo video zapisom. U tom se video zapisu (isti se nalazi unutar članka) zorno prikazuje proizvodni proces sklopivih zaslona.

Odnosno prikazuje se sam proces proizvodnje UTG zaslona (Ultra Thin Glass) koji se koristi pri aktualnog Galaxy S22 seriji pametnih telefona a zasigurno će svoju svrhu pronaći i kod nadolazećih sklopivih modela Galaxy Z Flip 4 i Galaxy Z Fold 4 pametnih telefona.

Samsung Galaxy A modeli u budućnosti izgubiti će jedan (ne)bitni senzor

Samsung je odlučan u svojim riječima kada govori da su preklopni telefoni „budućnost koja nas svih očekuje”. Njihovo korištenje posve je prirodno i nitko od nas zapravo ne bi trebao imati prezira ili straha na izgovaranje riječi „sklopivo”.

A1 dobio milijunska kaznu, zbog posljedica Cyber napada

Ako se ponovno malo osvrnemo na glasine tada moramo reći kako one aktualne govore kako će nadolazeći sklopivi pametni telefoni biti nešto skuplji u odnosu na aktualne modele.

To svakako možemo pripisati aktualnog financijskoj situaciji (izrazitoj inflaciji) i početku ulaska u novu globalnu krizu. Jer i sami znamo kako je sve drastično poskupilo pa tako i sami proizvodni elementi za pametne telefone.

Samsung Galaxy Watch 5 / Watch 5 Pro – poznate cijene

Tako i ove uskoro aktualne iz Samsungova tabora, naravno. Ipak ne sumnjamo kako neće nedostajati zainteresiranosti kada se isti pojave na tržištu, odnosno već kada budu predstavljeni i otvoren se prednarudžbe.

tekst2sl3 3

Tako se priča kako će Samsung Galaxy Z Fold 4 koštati 1.864$ pri kapacitetu interne memorije od 256GB. Dok će Samsung Galaxy Z Flip 4 isto tako s kapacitetom interne memorije od 256GB, na tržištu doći s cijenom od 1080$.

tekst3naslovna 2

Kako smo i već bili naveli Samsung nadolazeći Galaxy Unpacked događaj planira za 10.08.2022. te po njegovom održavanju imat ćemo uistinu prilike vidjeti koje će cijene biti realne i krajnje, odnosno dali su glasine bile točne ili ne.

Samsung Galaxy Watch 5 / Watch 5 Pro – poznate cijene

Da ne bi sve bilo u znaku sklopivih uređaja, još jednom podsjetimo kako Samsungov događaj donosi i novu generaciju Samsung Galaxy pametnog sata (Galaxy Watch 5 / Galaxy Watch 5 Pro) te Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

tekst2naslovna 1

Koje će biti „ono najmoćnije” što je Samsung u stanju predstaviti i proizvesti kada su u pitanju bežične slušalice. Još jednom kažimo zabilježite si datum 10.08.2022. jer tada na scenu stupa Galaxy Unpacked koji će biti u znaku „Fold i Flip” modela odnosno same zakrivljenosti kada se priča o pametnim telefonima.

Najčitanije