Banner
BB 2

HyperOS ide ka modelima iz 2020. godine – prva na redu je Mi 10 serija

Nakon što su aktualni modeli dobili HyperOS, Xiaomi je aktualni softver odlučio ponuditi i modelima iz 2020. godine.

Xiaomi lansirao je svoj najnoviji operativni sustav, HyperOS, koji je prvi put predstavljen s Xiaomi 14 serijom u listopadu prošle godine.

Xiaomi uklonio popularnu značajku iz MIUI (HyperOS) – korisnici u nevjerici

Ovaj inovativni operativni sustav sada se proširuje na starije modele, uključujući popularnu seriju Mi 10, koja je prvotno lansirana 2020. godine. Važno je istaknuti da trenutna verzija HyperOS-a za seriju Mi 10 nije stabilna; radi se o beta verziji koja je još uvijek u fazi internog testiranja.

1 2

Najava ažuriranja za seriju Mi 10 dolazi kao obećanje Xiaomi-a da će i stariji modeli imati koristi od najnovijih softverskih inovacija. Ažuriranje, koje trenutno prolazi kroz testiranje, obuhvaća značajne promjene u korisničkom sučelju i performansama uređaja.

Xiaomi otkriva HyperOS ažuriranja za prvu polovicu 2024

Paket beta ažuriranja velik je 4,1 GB, što ukazuje na obimne izmjene koje se implementiraju kako bi se ovi uređaji iz 2020. godine prilagodili najnovijim tehnološkim standardima.

3 1

Xiaomi HyperOS donosi brojne značajke koje ciljaju na poboljšanje iskustva korištenja, uključujući naprednu optimizaciju baterije s novim okvirom za renderiranje koji smanjuje potrošnju energije, čime se produljuje trajanje baterije bez žrtvovanja performansi.

HyperOS – kopija Androida ili njegov neprijatelj?

Osim toga, ažuriranje uključuje poboljšane animacijske efekte koji obećavaju glatko korisničko iskustvo, te poboljšanja u stabilnosti i brzini povezivanja s mrežom, zahvaljujući unaprijeđenoj sposobnosti odabira mreže.

BB 2

Jedan od ključnih aspekata HyperOS-a je Xiaomi HyperConnect, novi okvir za međusobno povezivanje uređaja. Ova funkcionalnost omogućuje uređajima iz serije Mi 10 da se efikasno povezuju s drugim uređajima, čime se stvara besprijekorno korisničko okruženje u kojem svi Xiaomi uređaji mogu interaktivno surađivati.

Dva nova Bluetooth zvučnika pridružila su se Xiaomi portfelju

Osim tehničkih unaprjeđenja, ažuriranje također donosi poboljšanja u pogledu sigurnosti, s preuređenim korisničkim sučeljem koje nudi nove funkcije i poboljšano upravljanje obavijestima.

1 16

Sve ove nadogradnje pokazuju Xiaomi-jevu posvećenost da svojim korisnicima pruži suvremeno iskustvo koje koristi najnovije dostignuće u tehnologiji pametnih telefona.

Xiaomi SU7 i čitava paleta boja

Iako je trenutno dostupno samo u Kini, Xiaomi je najavio globalnu dostupnost ažuriranja za drugo tromjesečje 2024. godine. Za korisnike koji su dio programa Beta Tester, ažuriranje će uskoro biti dostupno i van Kine, što im omogućuje da prvi isprobaju novosti koje HyperOS donosi.

1 24

Ovo ažuriranje je značajan korak za Xiaomi u osiguravanju da njihovi stariji modeli ostaju relevantni i konkurentni na tržištu, čak i četiri godine nakon njihova izlaska.

Xiaomi 14 recenzija nakon mjesec dana

Implementacijom najnovijih tehnoloških dostignuća u svoje starije modele, Xiaomi ne samo da povećava vrijednost svojih uređaja, već i potiče korisnike na lojalnost brendu, nudeći im stalna poboljšanja i ažuriranja.

Najčitanije