Banner
2 5

Dva nova Bluetooth zvučnika pridružila su se Xiaomi portfelju

Xiaomi Sound Pocket i Xiaomi Sound Outdoor dva su Bluetooth zvučnika koji dolaze na globalno tržište.

Xiaomi proširuje svoju međunarodnu liniju dodavanjem dva nova Bluetooth zvučnika: Xiaomi Sound Pocket i Xiaomi Sound Outdoor. Ovi inovativni uređaji postavljaju novi standard u mobilnoj zvučnoj tehnologiji, kombinirajući vrhunski zvuk, kompaktnost i izdržljivost.

Xiaomi SU7 i čitava paleta boja

Xiaomi Sound Outdoor zvučnik dostupan je u elegantnim bojama: crnoj, plavoj i crvenoj. Izrađen je s ciljem da bude praktičan za nošenje i izdržljiv, s dimenzijama koje ga čine savršenim suputnikom za putovanja.

Ovaj zvučnik ima ergonomski dizajn s gumiranim nožicama i remenom za nošenje, što ga čini jednostavnim za prenošenje čak i u najzahtjevnijim situacijama.

Xiaomi 14 recenzija nakon mjesec dana

Unatoč svojoj kompaktnoj veličini, Xiaomi Sound Outdoor nudi izvanredno snažan zvuk zahvaljujući kombinaciji ugrađenog subwoofera, dva pasivna radijatora i visokotonca.

1 9

S impresivnom izlaznom snagom od 30 W, ovaj zvučnik pruža dubok i jasan zvuk koji će zadovoljiti čak i najzahtjevnije audio entuzijaste. Osim toga, Xiaomi Sound Outdoor dizajniran je da izdrži ekstremne uvjete, s certifikatom IP67 za otpornost na prašinu i vodu, što ga čini idealnim za korištenje na otvorenom ili na putovanjima.

Sada je službeno: Xiaomi SU7. Tesla 3 je u problemima

Xiaomi Sound Outdoor također nudi napredne značajke povezivosti kako bi se osiguralo jednostavno i pouzdano iskustvo. S Bluetooth 5.4 tehnologijom, korisnici mogu brzo i jednostavno povezati svoje uređaje, dok su upravljačke tipke intuitivne i lako dostupne za jednostavno rukovanje.

Uz bateriju od 2600 mAh, Xiaomi Sound Outdoor pruža do 12 sati neprekidne reprodukcije na 50% glasnoće, što ga čini idealnim suputnikom za cijeli dan zabave na otvorenom.

Nakon Xiaomi SU7, krajem godine dolazi i SUV model

Također, mogućnost povezivanja s drugim zvučnicima omogućava korisnicima stvaranje stereo sustava ili širenje zvuka do 100 jedinica za nezaboravno iskustvo slušanja.

S druge strane, Xiaomi Sound Pocket nudi kompaktnije rješenje za osobnu upotrebu bez kompromisa u kvaliteti zvuka. Ovaj elegantni zvučnik dolazi u crnoj boji i idealan je za ljude koji su u pokretu.

Xiaomi: prilagođena neto dobit u 2023 godini viša je 126.3%

Unutar svoje malene i izdržljive konstrukcije, Xiaomi Sound Pocket krije snagu od 5 W, nudeći impresivnu reprodukciju zvuka bez obzira na svoju veličinu.

2 5

S certifikatom IP67, ovaj zvučnik otporan je na vodu i prašinu, što ga čini idealnim za korištenje na otvorenom ili u uvjetima gdje je zaštita od elemenata važna.

Xiaomi Pad 6 neće okusiti Android 15 iako hardverski to može

Xiaomi još nije objavio konkretne datume izlaska za Europu i Sjevernu Ameriku, ali se očekuje da će najava biti objavljena uskoro. S ovim novim dodacima u svojoj liniji Bluetooth zvučnika, Xiaomi nastavlja svoju misiju pružanja vrhunske kvalitete zvuka uz praktične i inovativne značajke koje će zadovoljiti potrebe svih korisnika.

Najčitanije